PUNCT OCHIT
PUNCT OCHIT
Craiova „Super Rally”, supercompetiție în centrul orașului

În perioada 15-16.09.2017 se va desfăşura în orasul Craiova evenimentul “Craiova – OPEL Super Rally 2017”. La startul competiţiei sunt aşteptaţi piloti din mai multe campionate naţionale, precum cel de raliu, viteză pe traseu montan, karting şi altele. Conceptul de…

În perioada 15-16.09.2017 se va desfăşura în orasul Craiova evenimentul “Craiova – OPEL Super Rally 2017”. La startul competiţiei sunt aşteptaţi piloti din mai multe campionate naţionale, precum cel de raliu, viteză pe traseu montan, karting şi altele.

Conceptul de „Super Rally” vine din celebra probă a Campionatelor de Raliu din întreaga lume, desfăşurată în centrele oraşelor, fiind cel mai spectaculos moment al unui raliu, cu cea mai mare audienţă de spectatori. Avantajul unei competiţii tip Super Rally este că pot lua startul simultan doi piloţi din două Campionate Naţionale diferite. Acest concept a fost creat cu scopul de a oferi piloţilor amatori şi profesionişti şansa de a concura într-un eveniment de anvergură, în condiţii de maximă siguranţă, în prezenţa unui public numeros, de a promova sportul automobilistic de tip super rally, strict reglementat, în rândul locuitorilor, dar şi de a promova oraşele organizatoare pe plan naţional şi internaţional.

Programul evenimentului va cuprinde :

Vineri 15 septembrie: Startul Festiv si prezentarea echipajelor, cu începere de la ora 19:00 în Piaţa Mihai Viteazul.

Sâmbătă, 16 septembrie: Concursul propriu-zis cu începere de la ora 10:00 (Zona Pasajul Universităţii).

 

 

0 Shares

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *