25 septembrie 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/r32640punc/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253
0 0
Read Time:59 Second


Senatorul PSD spune că elevii din aproape 1.500 de şcoli fără toalete vor avea grupuri sanitare decente până la sfârșitul anului.

“Nicio școală din România nu va mai avea toaleta în curte! S-au alocat bani în bugetul din acest an pentru ca toate școlile din Romania să asigure condiții optime pentru elevi. La inceputul anului 2018, erau 2.600 de școli cu toaletă în curte. La începutul acestui an au mai ramas1460 de școli în această situație deoarece 1140 de școli au beneficiat de fonduri prin Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru soluționarea acestei problem”, a declarat senatorul PSD de Dolj, Lavinia Craioveanu. “Vor fi cumpărate containere sanitare moderne, care vor fi legate de clădirea principală printr-un culoar. Ministerul de Finanțe lucrează la un program de finanțare. Se vor aloca undeva la 10.000 de euro pentru  fiecare şcoală. Primăriile se vor ocupa de proiect, de racordarea la reţeaua de apă şi de fosa septică”, a punctat Lavinia Craioveanu. Senatorul doljean a precizat că bugetul alocat Ministerului Educației Naționale pentru anul 2019 va fi cu 46,7% mai mare decât cel pe care ministerul l-a avut anul trecut.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares