14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Femeia a venit la spitalul din Leamna fiind testată joi, a fost dusă la analize la o altă unitate medicală iar vineri seara a fost confirmată pozitiv fiind internantă la Boli Infecțioase Craiova

Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna „s-au expus mai mult” pentru a salva o pacientă de 67 de ani, rezultatul fiind că toți cei care au intrat în contact cu femeia, este vorba de 27 de cadre medicale, au fost plasați în carantină sau în izolare la domiciliu. Și trei pacienți de la Spital au fost izolați fiind internați în același salon cu pacienta.


A intrat într-o stare de comă


„ Joi dimineaţa i-am făcut un RMN şi, bineînţeles, testarea. Rezultatul de testare a venit vineri seara. A fost transferată pentru RMN la un alt spital, cu ambulanţa. Moment în care a intrat într-o stare de comă. Atunci personalul a intervenit şi s-a expus puţin mai mult pentru că am recuperat pacienta încă din maşina de ambulanţă, ulterior fiind transportată, în stare mai bună, la analize, revenind apoi la spital. De vineri seara a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase <Victor Babeş> Craiova” , a declarat Marius Matei, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Leamna, potrivit Mediafax.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares