23 iulie 2024

foto: facebook

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Poliția: Accidentul a fost produs de o femeie de 55 de ani.Locatar: Nu cred ca o femeie de 55 de ani conducea cu viteza in zona aia

Un accident spectaculos a avut loc în noapte de sâmbătă spre duminică pe strada Dezrobirii. Nu mai puțin de șapte mașini au fost avariate după ce o șoferiță de 55 de ani a pierdut controlul volanului, un Ford Focus cu numere de Bulgaria, și a intrat în autoturismele parcate pe stânga și dreapta.
Varianta Poliției: În data de 15.02.2015, ora 03.30, Z.MIHAELA, 55 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dezrobirii, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, pierzând controlul asupra direcţiei de mers spre stânga unde a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat după care a schimbat direcţia de mers spre dreapta unde a lovit un alt autoturism pe care ulterior l-a proiectat în alte patru autovehicule, de asemenea staţionate.În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului F.M., de 17 ani, elev, din Craiova, care a fost transportat la unitatea medicală din Craiova. Poliţiştii rutieri au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşitii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Varianta Poliției este pusă la îndoială de mai mulți locatari care cred că altcineva s-ar fi aflat la volan: Nu cred ca o femeie de 55 de ani conducea cu viteza in zona aia…Eu cred ca a dat vina pe ma-sa..
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares