23 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second
  • Președintele organizației PNL din comuna Leu, Andrei Onea, este cercetat de agenții de poliție din localitate, după ce a fost surprins oferind bani unei alegătoare. Incidentul a avut loc în incinta Grădinii de Vară Leu, acolo unde sunt amenajate secțiile de votare nr. 386 și nr. 387. În prezent, la postul de poliție din comună sunt audiate atât persoanele direct implicate, cât și cele care au fost martore la comiterea infracțiunii, potrivit unui comunicat remis de PSD Dolj.
  • PSD continuă cu aceleaşi practici pe care le-am văzut timp de 30 de ani la toate scrutinurile electorale. În comuna Bîrca directorul Liceului „Adrian Păunescu”, Dumitru Petre, cara oamenii la vot cu mașina directorului de la prestații sociale. Dovadă stau imaginile transmise de cetățenii din comună care ne-au informat că pe tot parcursul zilei directorul liceului a fost văzut efectuând mai multe transporturi cu votanți. Ceea ce face acest director de școala este descalificant. PNL Dolj nu tolerează astfel de practici și cerem conducerii IPJ Dolj să supravegheze și să intervină în astfel de cazuri astfel încât rezultatul alegerilor să nu fie viciat de practicile comunistoide ale PSD.
  • Un caz deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu două ore în comuna Țuglui unde reprezenantul USR, profesorul Tudor Adrian Țițirigă a fos lovit de un angajat al primăriei care făcea taximetrie electorală. Incidentul a avut loc în apropierea secției de votare 509 din comună. Reprezentantul USR a fotografiat momentul în care, din mașina angajatului primăriei Țuglui, coborau două persoane ce fuseseră aduse pentru a vota. Acesta este moment în care reprezentantul USR a fost scuipat, înjurat și lovit de angajatul primăriei. Momentul a fost surprins și de camerele de supraghere din comună. În acest caz a fost sesizată poliția iar reprezentantul USR a depus plângere penală pentru loviri și alte violențe. Nu este de mirare că astfel de incidente au loc în comunele conduse de primari PSD, acolo unde poliția se face că nu vede practicile partidului ce se află de 30 ani la putere în județul Dolj. Ba mai mult, agentul de poliție din comună, prezent pentru calmarea spiritelor și-a permis să-i recomande colegilor de la PNL și USR: „Nu mai faceți poze. Luați-vă domeniul public acasă!”

    Condamnăm ferm astfel atitudini atât din partea unui angajat al unei instituții publice cât și din partea unui organ al legii care ar trebui să intervină pentru a se asigura că procesul de vot se desfășoară în limite legale și nu pentru a proteja interesele unui primar PSD.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares