30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Fost vicepreședinte PNL Dolj, Adi Ilinca, a plecat la ALDE motivând că nu i-a fost apreciată activitatea în cadrul partidului. Adi Ilinca mai spune că PNL Dolj este condus de patru-cinci persoane din fostul PDL, ghidaţi de la  Ramada, hotel ce-i aparține lui Radu Berceanu:  „În momentul actual, marele PNL este marele PDL. Deciziile se iau de patru-cinci persoane din vechiul PDL şi nu se discută, în mod transparent, în Biroul Judeţean. Listele de parlamentari s-au discutat la Ramada, ne-au fost puse în faţă”, a acuzat Ilinca . Întrebat care sunt cele „patru-cinci persoane”, Ilinca a răspuns că se cunoaşte numele lor.”Au fost colegii mei şi nu cred că este normal, am tras doar un semnal de alarmă. Dar sunt din vechiul PDL”.

Replica pentru Ilinca a venit de la deputatul Nicolae Giugea, fost președinte al PNL Dolj: „Eu am văzut că are o stare de stres, dar mi-a spus că are probleme personale şi nu am mai insistat. Dar că are probleme de partid, nu am ştiut. A fost respectat de toată lumea, era integrat în echipă, nici nu ştiam dacă era de la PNL sau de la PDL, aşa de bine era integrat”. Chestiunea Ramada a fost expediată scurt de profesorul Giugea: Eu merg ca nuntaș acolo. Atît și nimic mai mult”

 ”ALDE, la nivelul judeţului, nu este un partid, este o râmă care nu are ochi, nu are cap şi care se mişcă lovindu-se de unii şi de alţii”.

Nicolae Giugea, deputat PNL Dolj

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares