23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Adrian Mititelu și-a văzut pe viu echipa după aproape 20 de luni. Prilej cu care a acordat un interviu în care a vorbit fără ranchiună despre fotbalul românesc, despre favoritele la titlu și despre șansele echipei sale la play off.

Cele mai tari declarații făcute de Adrian Mititelu:

Îmi pare rău pentru Dinamo, sper să se reorganizeze și să revină în fotbal. E o pierdere pentru fotbalul românesc

Fotbalul românesc se află pe un drum bun, pe un trend ascendent. A venit un om puternic în fotbal, domnul Șucu, de la Rapid, ceea ce este foarte bine.

Încerc să mă acomodez la libertate

Avem un club puternic în România, pare invincibil, și anul asta sunt favoriți(CFR), avem un alt club care are cel mai valoros lot din România(FCSB), celălalt club din Craiova are un lot destul de puternic. Sunt cel puțin trei echipe care ne sunt superioare. Obiectivul nostru este să intrăm în play off. UTA, Sepsi, Rapid, Farul sunt echipe foarte bune. Au trecut zece ani de când am fost decapitați. Ce am fost noi acum 30-40 de ani nu mai contează.

Noi jucăm la Târgu-Jiu. Am înțeles că cei CSU merg la Severin. Nu am vrut să creăm o situație să ne aglomeram acolo. Să se ducă unii în stânga și alții în dreapta. La Severin e PSD iar la Târgu-Jiu, PNL.

Mare parte din suporterii noștri au fugit la CSU. Trebuie să muncim foarte mult să-i aducem înapoi. În primul rând prin rezultate.

Imagini Oltenia 3Tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares