ALDE, 7000 de semnături pentru candidatura Anișoarei Stănculescu: Este o onoare pentru mine sa candidez la funcția de primar

ANIȘOARA STĂNCULESCU: Sunt oficial candidat al ALDE pentru functia de primar al Craiovei.  Multumesc celor 7.206 craioveni care mi-au acordat cu incredere semnatura lor pentru depunerea candidaturii. Ii astept alaturi de mine si în campania electorala pentru a le spune tuturor cum putem pune Craiova pe primul plan al dezvoltarii si pe primul loc intre prioritatile noastre. „Mai Intai, Craiova !” nu este doar un slogan electoral ci o stare de spirit pe care o vom crea impreuna pentru binele nostru comun. Multumesc echipelor noastre de la ALDE Craiova, OFLDE si TLDE pentru sprijinul acordat zi de zi in aceasta perioada de precampanie. 

ION CUPĂ: Faptul că foarte mulţi craioveni îşi doresc o femeie la conducerea primăriei este încurajator pentru noi. Anişoara Stănculescu va avea tot sprijinul său, al colegilor din organizaţia craioveană, dar şi al conducerii naţionale a partidului”.

0 Shares