14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Senatorul Mario Ovidiu Oprea a câștigat din primul tur alegerile pentru șefia PNL Craiova. Susținut de Nicoale Giugea și Fane Stoica, Oprea a obținut 227 de voturi, suficiente pentru a fi declarat câștigător. Ionuț Stroe a primit 110 voturi iar simpaticul Marcea – 104.

Atmosfera a fost una de stadion apropiată de spiritul vechiului PNL: nu au lispit fluierăturile, strigăturile și acuzele de blat cu PSD.

Alegerile au stat sub semnul contestațiilor Ionuț Stroe și Marcea Marcel acuzându-i pe organizatori că au mătrășit baza de date cu membrii cu drept de vot. “Hoților”, striga Marcea, în timp ce Stroe se închina și vocifera.

 

Discursul lui Marcea a fost spumos și bine primit de sală:  Vin în fața dumneavosatră pentru că vreau să luptăm cu Olguța iar ei vor să stea de mână cu ea. Candidez din revoltă, din revoltă față de Nicolae Giugea și Mario Ovidiu Oprea. Ei se gândesc la încă un mandat de parlamentar iar eu vad că ne pleacă copiii din oraș că e orașul sărac”.  După ce și-a încheiat discursul în fața delegaților, Marcea era încrezător: Dacă nu mă fură, câștig din primul tur.

La final , pacificatorul Mario a făcut un apel la unitate: Nu ma bucur că am învins slăbiciunile cuiva, ci că am câştigat legitim un drept: Acela de a construi cu PNL un drum fără gropi spre Primaria Craiovei. Întind mâna contracandidaților mei.

Lia Olguța Vasilescu: Înțeleg ca azi au avut loc alegeri la PNL Craiova, iar eu am fost personajul central in toate discursurile liderilor. Ca n-au loc de mine, știu, dar dacă încep și cu aluzii de toată jena, le transmit clar ca nu e niciunul pe acolo suficient de bărbat cât sa ma facă sa întorc măcar capul…

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares