17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Ștefan Stoica este noul președinte al PNL Dolj fiind ales cu o largă majoritate în fruntea liberalilor locali. Stoica a rămas și fără contracandidați aceștia retrăgându-se înainte de începerea alegerilor. Spre deosebire de alegerile de la PNL Craiova, scrutinul de la județ a fost lipsit de zvâc și scandal. De remarcat că cei patru lideri de la centru au sosit în tranșe primul venit fiind Ludovic Orban, urmat în ordine de Bușoi, Predoiu și Turcan. 

Stirea inițială.

Predoiu , Orban și Bușoi vor participa joi după-amaiză la Conferința de Alegeri a PNL Dolj. Cei trei vor încerca să-i convingă pe liberalii doljeni să le acorde votul pentru șefia partidului la Congresul din iunie. Oficial, și-au anunțat candidatura Predoiu și Orban, însă mai mult ca sigur în competiție se va înscrie și Bușoi. La alegerile de la PNL Dolj va participa și președintele interimar al partidului, Raluca Turcan. Alegerile se anunță fără surprize, Ștefan Stoica pregătindu-se să devină primul președinte ales al noului PNL Dolj. De remarcat că din noua structura de conducere nu vor face parte  Ionuț Stroe, Mărinică Dincă și Marian Jean Marinescu.

Update: Potrivit lui Mihai Călinescu, unul dintre putinii liberali care cunosc statutul partidului, Ionuț Stroe și Marian Jean Marinescu vor face parte din Biroul Politic fiind membri de drept având în vedere că unul este deputata iar celalat europarlamentar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares