POLITICA

Alexandra Presura preia şefia TSD Dolj

 

tsd dolj

Schimbare de gardă la TSD Dolj. Florentin Tudor, actualul preşedinte, nu va mai candida pentru un nou mandat şi asta pentru că vîrsta(a depăşit 35 de ani) nu-i mai permite să activeze în organizaţia de tineret. În cursa pentru şefia TSD Dolj s-a înscris un singur candidat. Este vorba de de Alexandra Presura.

UPDATE.

După două mandate în fruntea tinerilor social-democrați doljeni, Florentin Tudor a predat ștafeta: ”Pentru mine veți fi mereu o familie. Las în urmă o echipă puternică, sudată, formată din tineri care sunt convins că vor face performanță în continuare și vor fi modele în politică, dar și la locul de muncă și în familie, sau în societatea în care trăiesc. Îmi voi continua activitatea la seniori, organizație din partea căreia veți avea sprijin oricând pentru proiectele voastre. Doresc succes noului președinte și echipei pe care o va conduce”.

Lucrările Conferinței au fost conduse de președintele TSD, Gabriel Petrea. Mesaje de susținere pentru tinerii pesediști au avut președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, președintele OFSD Dolj, Lavinia Craioveanu, dar și colegi din organizație și din alte județe.

După ce a primit votul celor peste 700 de delegați, președintele ales al TSD Dolj, Alexandra Presură, și-a prezentat programul politic, TSD 3.0, un program bazat pe solutii realiste menite sa se muleze pe nevoile arzatoare ale unei generatii digitale. ”Am primit un vot de încredere din partea tuturor celor care m-au ales președinte al TSD Dolj, un vot care mă obligă și pe care nu-l voi irosi! Am alături de mine o echipă entuziastă și puternică pentru un TSD Dolj: Activ, Consecvent și Inovativ! Vă mulțumesc!”, a declarat președintele TSD Dolj, Alexandra Presură.

Alexandra Presura este de 7 ani membru activ PSD, implicată în acțiunile desfășurate la nivelul județului, în Organizația locală 1, dar și în acțiunile desfașurate de OFSD Dolj, din 2013 până la finalul anului 2015 din funcția de secretar.

0 Shares