24 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

„Au jucat două echipe, una ghinionistă, alta norocoasă. Le înțelegi și obiectivul ăsta de a trage la campionat când ai asemenea noroc în meciuri, în special când joci cu Universitatea, e normal să pretinzi să ieși campioană. Până la acea fază a fost un meci al cărui rezultat putea fi în favoarea noastră la cum au decurs ostilitățile. Oricum Cupa era obiectivul principal, pentru locul 2 depindeai de un rezultat indirect. E o amărăciune când pierzi în ultimele minute, dar pentru noi nu e o noutate în partidele cu Steaua (n.r. – FCSB). Nu mai țin minte care s-au terminat așa cu lovitură primită în ultimele minute, astfel încât reacția noastră să fie mai grea. Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB. Pe noi ne-a interesat azi să fim arbitru, am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului? Am jucat pentru noi, pentru public, unul minunat. Îl așteptăm și la meciul cu Sepsi. Poate astăzi seară a fost ultimul ghinion, să cadă haina asta a ghinionului și la partida cu Sepsi noi să fim norocoși și să marcăm golurile care să ne ducă în finală”, a declarat Sorin Cârțu la finalul confruntării din Bănie.

Sorin Cârțu: Ce să mă gândesc la campionat, când finala a fost deja stabilită? Nu ne mai gândim noi la titlu! Stricăm și organizarea acolo… la stadion. Pentru mine, cel mai important e meciul din Cupă

„Vine o săptămână groaznică. Adică ai meciul cu FCSB, returul semifinalei de Cupă. Eu cred că perioada aceasta este cea mai importantă dintre toate, deoarece calificarea ne conferă posibilitatea de a îndeplini obiectivul de a câștiga Cupa României. Pentru mine, cel mai important e meciul din Cupă. Campionatul… văd că s-a fixat finala. Toată lumea a fixat finala, unde se joacă, pe ce teren. Au trecut peste toată lumea. Meciurile care mai sunt de disputat nu mai contează. E finala FCSB – CFR. Păi, dacă joacă cu echipe cărora le curge sânge din nas… normal că se gândesc doar la finală. Pe noi nu ne interesează să-i încurcăm. Am auzit discuții că suntem arbitri… nu ne interesează. Ideea de play-off, pentru anumite echipe, e o izbăvire, în sensul că nu mai retrogradează. În rest, mai puțin îi interesează altceva. Se vede de multe ori și atitudinea acestor echipe în fața unor echipe, atitudinea în fața altor echipe. Nu ne gândim la titlu. Ce să mă gândesc la campionat, când finala a fost deja stabilită? Nu ne mai gândim noi la titlu! Stricăm și organizarea acolo… la stadion”, a spus Cârțu pentru Fanatik.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares