1 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Dinu Constantin, cadidatul PSD la Primăria comunei Amărăştii de  Jos este un nume nou în politică. Nu vrea să promită marea cu sarea, dar vrea să facă. Are câteva proiecte carevor schimba faţa comunei.

“Cel mai important obiectiv pentru mandatul meu este atragerea de fonduri europene nerambursabile si sprijinirea tinerilor pentru accesarea fondurilor agricole si nonagricole fapt ce ar genera creerea de locuri de munca  si impiedicarea plecarii tinerilor in strainatate. Nu vreau să fac promisiuni”, a declarat Dinu Constantin.

Fiind o comunitate cu o vârstă destul de înaintată, candidatul al Partidului Social Democrat la Primăria Amărăştii de jos îşi propune să revigoreze sistemul medical. Printre obiectivele lui se numără extinderea centrului de permanenţă, amenajarea unei staţii de ambulanţă şi crearea unui punct medical în satul Ocolna.

Nu poate uita faptul că, în secolul XXI oamenii trebuie să beneficieze de toate condiţii, astfel că îşi doreşte ca reţeaua de canalizare să fie extinsă, astfel încât să acopere întreaga comună.

Sala de sport este o altă prioritate pentru Dinu Constantin. Prin realizarea acestui obiectiv, vrea să aducă copiii cât mai aproape de sport şi astfel să nu mai fie nevoiţi să plece.

Comuna  Amărăştii de Jos beneficiază şi de un liceu agricol. Acesta are însă nevoie de reparaţii urgente la acoperiş. Pentru că nu este omul care să petecească lucrurile, Dinu Constantin îşi propune să refacă întreg acoperişul liceului. Şi nu doar acoperişul liceului va fi refăcut. De investiţii majore vor beneficia şi elevii din Prapor. Mai exact, aceştia se vor încălzi la o centrală ultramodernă, care va asigura căldura necesară în perioadele reci ale anului, la fel cum se va întâmpla şi la căminul cultural din comună.

Satul Ocolna, care aparţine de Comuna Amărăştii de Jos, este un sat vitregit.  Extinderea reţelei electrice este prioritară aici, iar un viitor primar cum este Dinu Constantin nu poate sta impasibil la nevoile oamenilor.  Mai mult, acolo se va construi şi o şcoală nouă, ca elevii să nu mai fie nevoiţi să facă naveta în alte sate.

Investiţiile în învăţământ nu se opresc aici. Comuna Amărăştii de jos va beneficia de un afterschool şi o cantină şcolară ultramodernă.

Sala de sport nu este singura investiţie pentru copii din comună. Aceştia vor beneficia de locuri de joacă moderne, aşa cum există în marile oraşe.

Cei mai performanţi elevi vor beneficia de un fond special, pentru impulsionarea tinerilor care vor performa la învăţătură.

Infrastructura, prioritate zero

Drumurile din comună, în marea lor majoritate, sunt de pământ. Dinu Constantin îşi doreşte ca Amărăştii de Jos să rivalizeze cu alte commune deyvoltate din ţară dar nu numai, astfel încât îşi propune să reuşească asfaltarea tuturor străzilor şi refacerea drumurilor agricole. “Printre priorităţile mele se mai numără şi racordarea la sistemul naţional de gaze,  înființarea unui ansamblu de muzica și jocuri populare,  promovarea echipei de fotbal într-o liga superioar, transport şcolar între structurile Liceului teoretic Amarastii de jos. Toate astea mi-aş dori să se întâmple cu o transparenţă totală în şedinţele consiliului local, acolo de unde cetăţenii să poată afla toate proiecte pe care le propunem şi le implementăm pentru binele lor”, a mai declarat candidatul Partidului Social Democrat Dolj la funcţia de primar al comunei Amărăştii de Jos, Dinu Constantin

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, Executat de SC CityNet Advertising SRL – portal: www.punctochit.info, CUI Mandatar Financiar: 21200019

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares