23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

ALDE merge la Primărie cu Anișoara Stănculescu, președinta organizației municipale

„Trebuie să recunosc că, având în vedere că avem o coaliție și o majoritate parlamentară alături de PSD, am discutat și cu colegii social democrați înainte de a lua această decizie. Noi ALDE am decis că vom avea un candidat la aceste alegeri locale parțiale pentru primăria Craiova și, în urma unui sondaj de uz intern am ales și candidatul care ne va reprezenta în această luptă. Este vorba de doamna Anișoara Stănculescu, președintele organizației noastre municipale căreia îi urez succes și pe care o asigurăm de întreg sprijinul nostru. Noi toți vom fi implicați în această bătălie. E un om curajos, după cum ați putu observat și dumneavoastră din desele sale luări de poziție și credem în șansa ei”, a  anunțat președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

„Îmi asum această candidatură și voi încerca să reprezint cu cinste organizația ALDE. Mai cu seamă pe cei care m-au încurajat să am această opțiune. Sunt un om politic nou, nu am prea multă experiență în politică, dar cred că nu e un defect, ci o calitate. Craiova are nevoie de conducători cu dragoste de oraș, dar și cu dragoste de semeni. Nu voi intra în niciun fel de conflict cu ceilalți candidați. Voi expune public în câteva zile programul meu, iar campania o să o petrec stând de vorbă cu oamenii peste tot în orașul nostru. Pentru că eu sunt candidatul ALDE, dar, în același timp sunt și candidatul tuturor celor care caută o alternativă. Vreau să le urez tuturor contra-candidaților succes și să-i rog cu respect să se concentreze pe soluții mai bune pentru viața oamenilor”, a spus  Anișoara Stănculescu.

Stirea Initiala.

ALDE va avea candidat la alegerile parțiale din 11 iunie pentru Primăria Craiovei. Surse politice au declarat pentru PUNCT OCHIT că negocierile dintre PSD și ALDE Dolj s-au încheiat înainte de a începe. „Au vrut funcția de viceprimar, noi nu am fost de acord și cam asta a fost discuția”, ne-a declarat un lider PSD. În consecință, ALDE va avea candidat la Primăria Craiovei după cum ne-a confirmat deputatul Ion Cupă: 99 la sută candidatul este stabilit, azi (n.r – miercuri) îl anunțăm”. Vom reveni cu amănunte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares