22 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Managerul spitalul De Urgență din Craiova, Laurențiu Ivanovici, face un apel disperat către bolnavii COVID

Capacitatea maxima de preluare a pacienților gravi, infectați cu virusul Sars CoV2, in Secția de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta a fost atinsa, încă de acum 2 săptămâni: 20 de locuri ocupate, din 20. De asemenea, in Unitatea de Primiri Urgente, capacitatea de izolare a pacienților cu simptomatologie specifica infectării cu Sars CoV2 a fost atinsa și depașită, încă de acum o luna! In prezent, in aceasta arie, numărul acestor pacienți suspecti este dublu fata de numărul de paturi! … și Ambulantele vin in continuare!

RUGĂMINTE: nu stați acasă dacă aveți simptome de infectare cu Sars CoV2 sau aveți deja un rezultat pozitiv! Riscați sa ajungeți in stare gravă la spital iar șansele de vindecare se diminuează! Ne confruntam zilnic cu astfel de situații, pacienți care știau ca sunt infectați, care au stat acasă pana in ultima clipa si care au ajuns la Terapie Intensiva, prea târziu!

Pe de alta parte, este foarte complicat sa “prinzi” un loc la Terapie Intensiva și mai complicat, sa reușești sa învingi virusul! Nivelul de răspândire al acestui virus a atins cote alarmante, drept urmare, aveți grija de sanatatea dvs! Cu cât va expuneți mai puțin, cu atât scade riscul de contaminare! Rămâneți sănătoși!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares