22 iulie 2024
0 0
Read Time:55 Second

Locul de desfăşurare: – Terasamentul Parcării Subterane din centrul oraşului

                                    – Parcul Tineretului Craiova

Miercuri 8 August ora 11:00.

Terasamentul parcării subterane din centrul oraşului oferă comunității o perspectivă culturală tridimensională.

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” și Primăria Municipiului Craiova invită publicul să se bucure de un produs cultural autentic. Timpul liber se animă și devine interactiv cu proiectul 3D Ilussion. 

3D Ilussion promovează turismul cultural. Doi tineri artişti timp de două luni vor realiza trei lucrări interactive de artă stradală cu perspectivă tridimensională dedicată fotografiei cu telefonul mobil.

Prin acest proiect ne propunem să contribuim la îmbunătățirea estetică a oraşului în completarea capitalului de imagine a Municipiului Craiova.

Trendurile în artă și noile perspective culturale ne obligă să ne aliniem unei vieţi cotidiene guvernată de fenomenul media și de internet.

Unic pe plan local și rar la nivel național acest proiect atrage o cointeresare a tinerilor care îşi petrec timpul liber în zona urbană oferindu-le posibilitatea să se identifice cu spațiul.

Această acțiune are ca scop și atragerea agenţilor economici din vecinătate în susţinerea proiectelor culturale viitoare datorită participării active a beneficiarilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares