22 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Craiova a dominat prima repriza a meciului cu ASA și s-a apărat cu înverșunare în partea a doua. Bălgrădean a fost îngerul păzitor al oltenilor și, cu puțin noroc, Craiova putea să plece cu toate punctele de la Târgu Mureș dacă  Bancu reușea pe final să-l învingă pe Stăncioi. Craiova rămâne fără victorie în acest sezon.

„A fost un joc plăcut, cu ocazii și de-o parte și de alta. Și ei, și noi puteam câștiga. Rezultatul este echitabil. Le mulțumesc colegilor pentru cum au jucat, m-au ajutat foarte mult în apărare. Este adevărat, până acum nu am reuști să marcăm foarte multe goluri, sperăm să o facem pe viitor. Am avut un joc bun în toate partidele, din păcate nu am obținut decât două puncte din patru meciuri, dar sunt convins că vor veni și victoriile”, a spus portarul oltenilor.

……………………………..

Stirea inițială

„Rezultatele de până acum reprezintă, în opinia mea, o mare nedreptate. În cazul unei înfrângeri la Târgu Mureș am rămâne cu un punct. Ne-ați demis atunci când aveam 19 meciuri fără înfrângere, darmite acum când echipa are un punct după trei jocuri. Dar aceasta nu e treaba mea, ci a conducerii. Noi munca ne-o facem la fel. Ceea ce ni se întâmplă nu este cauza aplicării unor principii greșite”, spunea Sorin Cârțu înainte de meciul cu ASA, conștient că o înfrângere ar putea duce la demisia sa.

Formații de start

Universitatea: 34 Bălgrădean, 24 Tîrnăcop, 3 Acka, 18 Popov, 5 Vătăjelu, 17 Herghelegiu, 4 Kay, 8 Mateiu, 14 Ferfelea, 10 Bawab. 15 Nuno Rocha. Rezerve: 12 Straton, 19 Dumitraș, 22 Băluţă, 16 Ivan, 11 Bancu, 28 Madson, 23 Zlatinski

ASA: Stancioiu – Velayos, Bejan, Ivan Gonzalez, Balic – Gorobsov, Costa, Brandan, L. Pedro – Jazvic, Axente. Rezeve : Viciu, Bruno Martins, Jurado, Hanca, Ndoye, Balaur, Manolov

Meciul a inceput cu sapte minute mai tarziu din cauza nocturnei stadionului din Tîrgu-Mureș

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares