24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Dialog spumos între consilierul local Pavel Badea, candidatul PNL la Primăria Craiovei şi fostul administrator al SC Pieţe şi Târguri, Claudiu Neagoe. Badea a rămas perplex când a auzit că Neagoe rămâne director tehnic la SC Pieţe şi Tîrguri. Mai jos dialogul dintre Badea şi Neagoe, redat de oltenasul.ro:

neagoe1

pavel-badea

Pavel Badea: Cum adică, după tot ce s-a întâmplat, dumneata rămâi director?

Claudiu Neagoe: Eu am renunțat la funcția de administrator, în care am fost numit de consiliul local. Postul de director tehnic l-am câștigat prin concurs. Dacă vă deranjează, mai cereți-mi o dată demisia!

PB: Deci, după toată nenorocirea din Târg, rămâi la Piețe?

CN: În perioada următoare o să solicit să intru în concediu de odihnă. Am de recuperat din anii precedenți!

PB: Acolo a fost o problemă gravă! Noroc că nu au murit oameni!

CN: Dacă mureau, răspundeam în condițiile legii! Așa pot spune și eu: noroc că n-au alunecat oameni pe zăpadă să-și rupă picioarelepe trotuar la dumneavoastră!

PB: Te rog să termini cu mine! Nu tolerez asemenea obrăznicie față de un consilier local! Nu așa răspunde un angajat al primăriei unul consilier local! Ai datoria să-mi răspunzi cu decență!

CN: Eu nu sunt angajatul primăriei, ci al societății de Piețe. Și dumeavostră primiți indemnizație și nu sunteți angajatul CLM. Și nu cred că scrie în regulamentul CLM la redactare căruia ați participat, că trebuie să vă răspund cu DA sau NU! V-am răspus. Dacă aveți nemulțumiri, puteți să-mi mai cereți o dată demisia!

PB: O să-ți cer demisia peste șase luni, când voi fi primarul Craiovei!

CN: Nu cred că va fi cazul!

PB: Te rog să termini!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares