Berceanu către Udrea si Sandu: Sunt usor sonati la cap. PLUS: Noi nu am pus mâna la diverse chestii cum o fi făcut ea

 Berceanu către Udrea si Sandu:  Sunt usor sonati la cap. PLUS: Noi nu am pus mâna la diverse chestii cum o fi făcut ea

Radu Berceanu răspunde la întrebarea Udrei ‘De ce sunt eu si nu ii ia si pe ceilalti?

„Probabil ca memoria dnei Udrea are niste variatiuni, ceea ce pe mine oricum ma lasa perfect rece. Poate sa spuna ce crede ea ca are de spus. N-am nici cea mai mica problema sa ma cheme DNA oricand (…), ca sa lamurim odata lucrurile astea”, a declarat Radu Berceanu, pentru Ziare.com. „Pobabil ca procurorii DNA au stiut mult mai bine ce spune Sandu aiurea, asa, in tramvai, sau au mai verificat si ei, iar ea (Elena Udrea – n.red.) care e acum acolo zice ‘De ce sunt eu si nu ii ia si pe ceilalti?‘.

Pentru ca ceilalti n-au pus mana la luat diverse chestii cum o fi facut ea, daca o fi facut, pentru ca e problema ei si eu nu stiu ce probe au procurorii sau ce e. Inca o data: Cu cea mai mare placere, oricand ma cheama oricine, oriunde, ca sa lamurim chestia asta, pentru ca de exemplu mama mai are vreo doua luni si implineste 90 de ani si n-as putea spune ca e cea mai mare placere ca toata ziua sa apara numele meu pe acolo pe o chestie cu care n-am nici cea mai vaga legatura, niciuna.

De ce sa imi fi dat Sandu mie milioane de euro? In primul rand, ca faceam toata campania din toata tara, cu milioane de euro. Deci sunt usor sonati la cap, dar n-are importanta, e problema lor. Dar de ce sa imi fi dat? Ca mai erau 46 de presedinti (de organizatii judetene si de sector – n.red.), de ce sa imi fi dat mie si sa nu fi dat la toata lumea, daca tot avea de dat?”, spune Radu Berceanu.

Udrea: ‘Sa-l votati pe asta, sa nu-l mai votati pe Berceanu

„Am avut nu unul, ci mai multe conflicte, din motive diverse. Unele dintre ele prefer sa nu le reiau dintr-o anumita eleganta, iar altele de exemplu ca, in bugetul din 2010, in ultima sedinta, a luat un miliard si jumatate de RON de la Ministerul Transporturilor si cand m-am uitat prin buget unde s-au dus, s-au dus la Ministerul Dezvoltarii, ca sa faca spanacurile alea, de-aia. Parca il vad pe Boc: A zis ‘ne mai intalnim luni, la ora 10.00, sa ne mai uitam pe ultima forma, ca vreau sa il trimit la Parlament‘, ca sunt Birourile Permanente si sa fie bugetul acolo trimis, sa il repartizeze la comisii, cum se face. Si cand m-am uitat: ‘Dl prim-ministru, adica cum, ce s-a intamplat, in astea 5 zile, de miercuri pana luni, cum?'”, a spus fostul senator PDL.

Un al doilea conflict este reprezentat si de alegerile pentru conducerea filialei judetene Dolj a PDL, de la sfarsitul lunii noiembrie 2010. „S-a gasit ea ca vrea sa conduca tot partidul si s-a hotarat sa schimbe presedintele organizatiei de la Dolj, si anume pe mine, cu cine voia ea, ca sa fie omul ei. Si a chemat vreo 20 de primari din Dolj si mi-au spus ‘domne, ne cheama dna Udrea si a zis ca sa venim cu Gelu Visan‘ si eu le-am zis ‘duceti-va, ma, si daca va da niste bani sa va ajute pe la lucrarile alea, duceti-va, da‘. Si bineinteles ca i-a chemat sa le spuna ‘sa-l votati pe asta, sa nu-l mai votati pe Berceanu‘.

Care aveam in clipa aia vreo 23 de ani de cand eram in partid si ea venise de alaltaieri si se hotarase ea ca trebuie sa isi puna ea oamenii ei prin judete, sa-si faca ea niste chestii. Si atunci i-am spus ‘Auzi, ma, dar tu de cand crezi tu ca ai rolul asta aici? Cine crezi tu ca… si mai ales cu porcarii de genul asta?‘. Ca dovada ca ala a luat 50 de voturi si eu am luat 600″, ne-a mai declarat Radu Berceanu.

0 Shares