29 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Reprezentantul USR a votat pentru FLORI, PNL contestă decizia la Judecătoria Craiova

Surpriză de proporții la Ișalnița. Biroul Electoral de Circumscripție Ișalnița a admis candidatura lui Ovidiu Flori la primăria din localitate în ciuda eforturilor disperate ale liberalilor de a împiedica acest demers. Flori și-a depus candidatura din partea PSD pe 09 august 2020. Imediat cum și-a depus dosarul de candidat, PNL a contestat la Biroul Electoral de Circumscripție Ișalnița pe motiv că Ovidiu Flori a fost declarat incompatibil și a pierdut procesul cu ANI. Contestația depusă de PNL a fost respinsă cu cinci la trei.

Printre cei care au votat în favoarea candidaturii lui Flori a fost și reprezentantul USR, Grigore Nelu Ovidiu. Împotrivă au fost reprezentanții PNL, PMP și ProRomânia.

Liberalii prin vocea președintelui PNL Dolj, Ștefan Stoica, și el un fost incompatibil, au declarat că vor contesta decizia BEC la Judecătoria Craiova:  PNL Dolj va contesta mâine, 10.08.2020, la Judecătoria Craiova hotărârea nr.3/09-08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 62  Ișalnița, prin care a fost admisă candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian, candidatul PSD la Primăria Işalniţa, deşi acesta a fost declarat incompatibil, potrivit deciziei nr.2632/18.06.2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares