30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Calafat-30

Președintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, miercuri seara, alături de candidatul formațiunii social-democrate la funcția de primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, la o amplă acțiune electorală, la care au luat parte peste 700 de persoane.

„Mult a fost, puțin a mai rămas. Mai sunt două zile de campanie electorală, iar ziua de duminică, cea mai importantă, se apropie foarte repede. Degeaba am făcut campanie până acum, dacă în ziua alegerilor nu suntem pe deplin mobilizați, de dimineața până seara. Trebuie să-i convingem pe toți cei care ne susțin – rude, prieteni, simpatizanți – să vină la urne, pentru că știți foarte bine că politica se face pe voturi. După 5 iunie, eu voi continua să vin la dumneavoastră, să îl salut și să discut cu primarul municipiului Calafat – Lucian Ciobanu. Îmi doresc să câștigați alegerile locale cu 50 – 60 la sută, pentru a le demonstra contracandidaților ce înseamnă puterea unei echipe, pentru a le arăta ce înseamnă PSD. Așa că haideți să votăm, duminică, Lucian Ciobanu primar și listele PSD la consiliul local și consiliul județean!”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Calafat-22

La rândul său, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, a afirmat: „Vă mulțumesc încă o dată pentru faptul că sunteți alături de mine și îmi oferiți susținerea dumneavoastră. Ne mai desparte foarte puțin timp de ziua decisivă, de ziua alegerilor. Vă rog ca, până atunci, să rămânem vigilenți, să păstrăm această stare de mobilizare exemplară, să continuăm să le vorbim oamenilor despre proiectele noastre pentru viitorul municipiului Calafat, în perioada care ne-a mai rămas din campania electorală.“

Liderul social-democraților doljeni a fost însoțit de candidații PSD la o funcție de consilier județean Alina Elena Tănăsescu, vicepreședinta CJ Dolj, Alexandra Presură, președinta Organizației de Tineret a PSD Dolj, Clara Voicu și Marian Viorel Marin, la acțiune fiind prezent și primarul în exercițiu al municipiului Calafat, Mircea Guță.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares