CARAVANA| „Preț corect la Gaze”, dezbatere cu clienții non-casnici

 CARAVANA| „Preț corect la Gaze”, dezbatere cu clienții non-casnici

          Caravana  „Preț Corect la Gaze”  a ajuns, vineri,  și la Craiova. La Camera de Comerț și Industrie Dolj, în Sala de Consiliu, a avut loc loc o dezbatere cu clienții non-casnici de gaze natural. Scopul întâlniri a constat în prezentarea noțiunilor de piață, modul de funcționare a acesteia, răspunsuri la cele mai dese întrebări despre liberalizarea pieței, drepturile și obligațiile furnizorilor de gaze și ale consumatorilor. Evenimentul, o premieră în Bănie, a fost organizat de Asociația Energie Inteligentă și Camera de Comerț și Industrie Dolj. Dezbaterea a fost moderată de  Dumitru Chisăliță, expert judiciar gaze.

Dumitru Chisăliță este doctorand la Université de Technologie de Belfort Montbéliard, Franța, cu tema L’histoire de gaz naturel. Din ianuarie 2006 este membru în colectivul de redacție al revistei Tehnica Instalațiilor, Tg. Mureș. Este membru al Societății Ingineriilor de Petrol și Gaze (SIPG), membru al Asociației Inginerilor Instalatori din România (AIIR) și Președintele Societății Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale din cadrul AGIR. În anul 2006 obține atestatul de Expert tehnic extra judiciar și consultant in domeniul petrol si gaze eliberat de Asociația Experților Europeni Agreați Paris, și în anul 2010 atestatul de Expert tehnic judiciar în domeniul petrol și gaze în cadrul Ministerului Justiției.

Infomaţii suplimentare puteţi să găsiţi pe site-urile : www.dumitruchisalita.ro şi www.asociatiaenergiainteligenta.ro, iar pe www.pretcorectlagaze.ro se pot identifica acţiunile întreprinse până în prezent în acest demers.

 

0 Shares