17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Sorin Cîrțu taie elanul suporterilor si spune că echipa nu echipa nu este pregătită  pentru cupele europene

 „Nu suntem încă pregătiţi să oprim hegemonia Stelei. Chiar şi faptul că am venit de la Craiova la Severin spune ceva. Ca să fii pregătit pentru cupe europene trebuie să ai toate condiţiile, procesul de pregătire trebuie să fie ireproşabil ca să îţi dea o stare de concurs bună. Încă nu consider că echipa e pregătită pentru cupe europene. Noi am fost aduşi la echipă să o scăpăm de la retrogradare, că avea 2 puncte. Că acum are 29 de puncte şi unii se gândesc la Europa… e treaba lor. Targetul nostre este să ne facem punctele cu care să fim la anul în primele 12 echipe. Că le facem mai devreme sau mai târziu, vom vedea“.

Despre stadionul Extensiv

„Pe Extensiv nu s-a mai jucat fotbal din 2008, aşa că suprafaţa de joc nu cred că e cea mai bună. Nu am trecut până acum pe-acolo, a fost Emil. Nu mi-a dat date prea îmbucurătoare. Faptul că nu am avut voie să pregătim din timp terenul va fi un impediment în ceea ce înseamnă calitatea lui. S-a început târziu pregătirea lui, prin decembrie.

Varianta Severin

Severinul putea fi o soluţie viabilă de la început pentru meciurile de pe teren propriu. Am fost întotdeauna bine primiţi aici, dar ideea noastră este ca această echipă care şi-a regăsit spiritul şi a readus lumea la stadion să rămână în Bănie. Dacă plecăm ar fi împotriva a ceea ce vrem noi să facem în Craiova. La Severin nu ar fi venit suficienţi craioveni în tribune, şi aţi văzut că nu au fost puţini suporteri pe care i-am readus alături de echipă, mai ales dacă luăm în calcul partida cu Steaua“.

Despre meciul cu Pandurii

„Pandurii formează o echipă bună, diferită faţă de cea din turul campionatului. Mie mi-au lăsat o impresie bună aseară, cu Dinamo. Au câştigat pe merit. Mă aştept la un meci foarte greu. Şansa noastră pentru a obţine un rezultat bun este să intrăm bine în ritm, în intensitatea jocurilor oficiale, responsabilizarea, conştientizarea jucătorilor, tot ceea ce trebuie. Dacă vom avea o atitudine de-asta de vacanţă vom fi învinşi“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares