10 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Lia Olguţa Vasilescu a candidat în alegerile locale din 2012 cu sloganul „Craiova, meriţi mai mult”. Olguţa Vasilescu a avut şapte mari promisiuni: un nou stadion, un nou adăpost pentru câinii comunitari, un cartier pentru tineri,  refacerea centrului istoric, parc de distracţii la Balta Craioviţei,  canalizare şi asfalt în orice colţ al Craiovei, reabilitare termică pentru toate blocurile. Încercăm mai jos să vedem în ce măsură şi-a realizat primăriţa promisiunile făcute în urmă cu trei ani.

Începem cu stadionul, proiectul de suflet al primăriţei. La sfârşitul anului a avut loc licitaţia, se aşteaptă desemnarea câşigătorului. În mod normal, în 17 luni de la momentul semnării contractului, noul Complex Sportiv Craiova  ar trebui să fie gata. Povestea cu echipa de fotbal se ştie, nu a fost FCU, dar a apărut CSU.

„Canalizare şi asfalt în orice colţ din Craiova”, promitea Lia Olguţa Vasilescu.  „60 de kilometri de canalizare si 30 kilometri de apa au fost introdusi pana la aceasta ora. Pana la sfarsitul anului, va fi retea de apa pe toate strazile aflate in domeniul public. Reabilitarea termica este in procedura de licitatie. Toti locuitorii care au semnat vor beneficia de acest serviciu”, spune primarul Craiovei. La acest capitol mai este mult de lucru, cel puţin la partea cu asfaltarea.

Refacerea centrului vechi: „Centrul vechi este aproape gata. Va fi inaugurat in mai”.

O altă promisiune: adăpostul canin. „Adapostul canin a fost construit si a dus la scaderea drastica a numarului de maidanezi de pe strazi…”

„Cartierul de locuinte este in lucru”, spune primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Singura promisiune neonorată a primăriţei este parcul de distracţii de la Balta Craioviţei. Are şi o explicaţie de ce parcul de distracţii nu s-a mai făcut pe domeniul lui Mititelu: Balta Craiovitei este incurcata in procese si falimente. Dar, parcul de distractii se va muta peste drum, acolo unde acum amenajam Canalul Cornitoiu”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ce s-a ales de sloganul „Craiova, meriţi mai mult”?

  1. Promisiuni onorate de stimabila, Lia Olguta V.! Felicitari si mult succes! Multa sanatate!

Comments are closed.