16 aprilie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!

Comunicatul clubului nu i-a luat prin surprindere pe suporterii echipei, prin urbe deja se vorbea despre plecarea iminentă a lui Victor Pițură. La o oră de la publicarea comunicatului peste 500 de comentarii au venit pe pagina oficială a clubului. Părerile sunt împărțite – de la bine că a plecat pînă la e o pierdere pentru club.

Mihai Draghici:  Felicitări Piți, un profesionist nu stă la amatori . Păcat, mare păcat . Această echipă chiar nu vrea să facă performanță, citesc comentarii postate de neștiutori ca Mangia cu lotul ăsta lua campionatul la pas ….. ! Care jucatori oameni buni, ăștia sunt jucători de fotbal nu fotbaliști, mao vedeți voi un Mitrrita, un Baluta, in Gustavo in echipa asta ? Măcar am rămas cu un lucru foarte bun , cu gazonul, dacă nu era Piți nici pe ăsta nu-l aveam. Deci, din punctul meu de vedere, Pițurcă o mare pierdere iar conducerea, încă o mare DEZAMĂGIRE

Draghici Robert E clar Piturca a cerut jucători pentru a lua campionatul Rotaru nu a vrut și Pițurcă a plecat a văzut k nu are jucători e clar

Liviu Toma Gata cu mitul Pițurcă!!!0 barat😂!Nu se dorește performanță la Craiova de către patronat!!

Cristina Tataru Deci la CRAIOVA nu se vrea performanță ?Doar Piti voia titlul voi nu?Cu 3 jucatori buni putem lua campionatul si cu alt antrenor.Sper sa ramana Pigliacelli!Hai CRAIOVA!💙

Gabriel Pîrvu Singura concluzie este ca antrenori buni niciodată nu stau la un club unde nu se vrea performanta.

Maria Maria Cu Piti sau fara Piti lucrurile nu arata bine. Un alt comunicat in stilul celor cu care ne ati obisnuit. Si uite asa mai trece un an, din echipa cu pretentii la titlu si cu”cele mai bune conditii” o sa ajungem o echipa de pluton, pt ca noi dorim stabilitate financiara. E buna si asta, dar sper ca urmatorul comunicat sa nu vizeze plecarea unui jucator de baza, macar atat.

Alex Sezione L-am susținut pe Victor Piturca încă de la început. Îl apreciez, însă cred ca stilul lui de antrenor nu se mai potrivește cu anul 2020. Un antrenor mare face rezultate și cu jucători mici. Primirea pe care a avut-o atunci când a fost instalat ca și antrenor al Universității Craiova nu a avut-o nimeni și tot degeaba. Că nu avem un lot atât de valoros sunt de acord, dar cu același lot papură a clasat echipa pe podium până să vină el!

Alin F. Capitanu Asa era normal, sa plece singur… a fost prea scump fata de ce rezultate a livrat. Singurul merit este înlocuirea gazonului, puncte mai mult a pierdut decât a câștigat și nu pe bani putini, dacă ținem cont și ca ce a dorit sa transfere a adus. Poate va fi Bergodi, poate nu, dar orice antrenor străin e mai bun ca Piturca… Păcat, a primit o noua șansa la Craiova, cred ca va fi și ultima.

Rotaru Paul Adrian Cea mai buna stire din acest an. Sper sa nu mai aducem oameni expirati!

https://www.facebook.com/UCVOficial/photos/a.496264993859270/1520682494750843/?type=3&theater

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares