29 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

„(…) se revocă din funcția de membru al Guvernului miniștrii Vasilescu, Andrușcă, Ivașcu, Cojocaru și Bran, se ia act de demisia ministrului Fifor și se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: domnul Leș, ministrul Apărării, domnul Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Bădălău, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, domnul Matei, ministrul Tineretului și Sportului. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite și vor fi refuzate”, a precizat Iohannis.

Președintele a refuzat propunerile pentru doi ministri: Olguța Vasilescu și Ilan Laufer. Nu a explicat de ce doar a spus ca „sunt nepotrivite”.  Iohannis nu a putut sa treaca peste declaratiile taioase facute de Lia Olguta Vasilescu la adresa sa deși nu are niciun argument pentru decizia sa . Singura explicație: trebuia sa respinga pe cineva pentru a da satisfacție electoratului sau. Și ca satisfacția să fie maximă a ales-o pe Lia Olguța Vasilescu, o nucă tare pentru orice politician.

„Declaraţiile astea halucinante trebuie să se oprească odată şi dl Iohannis să intre în limitele constituţionale. Ce motiv are s-o refuze pe Olguţa Vasilescu? Când vorbim de Iohannis există riscuri. Într-o ţară normală nu s-ar fi petrecut aşa ceva niciodată, dar noi ne-am obişnuit cu reacţiile dl Iohannis. Ba să susţină abuzurile. (…) Când coaliţia de guvernare propune ceva nu faci decât să iei act”, a declarat la Antena 3 secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Stirea Initiala

https://www.facebook.com/psdbiroupresa/videos/2145566739026315/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares