22 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Schimb de replici de la distanță între fostul președinte al PRoRomânia Craiova și coordonatorul ProRomânia Dolj

¨Împreuna cu 427 de membri PRO România am decis să facem pasul către PSD, din dorința de a construi, împreuna cu doamna Primar Lia Olguța Vasilescu, un oraș în care termenii de Smart City și Green City, să nu mai fie doar la stadiul de dorințe. În 27 septembrie, câteva mii de oameni ne-au dat votul tocmai pentru a implementa proiectele pe care le-am promis în campania electorală. PSD Craiova este garanția că ceea ce am promis se va și întâmpla. Mergem înainte să dezvoltăm Craiova¨, a anunțat din sediul PSD Craiova, Cătălin Resceanu, fost președinte ProRomânia.

Reacția a venit pe facebook de la Florinel Stancu (cunoscut în mediul politic sub apelativul de Hagi), coordonarotul ProRomânia: O grupare de duzină dată afară din PRO România după ce a obținut un rezultat nesatisfăcător la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem câteva informații lămuritoare pentru alegători:1) PRO România Craiova nu a avut niciodată 400 de membri activi. 2) Cătălin Resceanu nu este președintele PRO România Craiova. 3) După alegerile locale Biroul Politic PRO România Craiova a fost dizolvat de către coordonatorul PRO România Dolj iar noul coordonator al organizației municipale este domnul Jan Nicola.

Cătălin Resceanu: „Domnul Stancu are un singur interes – să ajungă deputat”

„Sunt peste 400 de membri care până în acest moment şi-au depus adeziunea la PSD şi acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult. Nu este un lucru gândit pentru această campanie electorală, dimpotrivă, discuţiile au început imediat după alegerile locale, când, deşi am fost adversari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetăţenilor Craiovei. Promisiunea mea este că proiectele PRO România făcute craiovenilor în campania electorală vor fi şi rezolvate în următorii patru ani”

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares