PUNCT OCHIT

Cine sunt primii craioveni care vor fi vaccinați anti-COVID-19

Primele 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost preluate și depozitate la Institutul „Cantacuzino”, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență coordonat de Raed Arafat.

Centrul Național de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România – autoritatea națională cu competență în domeniul medicamentului de uz uman, potrivit DSU.

Duminică, 27 decembrie, începe vaccinarea personalului medico-sanitar din toate cele 10 spitale de boli infecțioase

Printre spitalele de boli infecțioase incluse în etapa I-a de vaccinare se află și cel din Craiova. Potrivit directorului medical dr. Dragoș Nicolosu vor fi vaccinate 90 de cadre medicale. „Este o listă făcută. În ordinea de pe listă, o să înceapă de duminică vaccinarea”, a declarat pentru Libertatea, Dragoș Nicolosu. „Înscrierile pe liste s-au deschis acum aproximativ o lună. La nivelul fiecărei secții, s-au strâns listele cu cei doritori, care apoi au ajuns la serviciul de epidemiologie, responsabil de vaccinare”, a precizat directorul medcial.  

https://fb.watch/2CSPbOqVeW/


0 Shares