21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Președinții PNL și PSD sunt convinși că cele două partide ar putea ajunge la o înțelegere pentru a forma o alianță la guvernare.

”Sunt ferm convins că, din acest moment, atât eu cât şi colegul meu Florin Cîţu vom fi sub un asediu al unor oameni care au alte priorităţi, al celor care vor încerca să ne demonstreze că direcţia în care am plecat nu este cea corectă. Fiecare dintre noi ştim ce am greşit, îmi pare rău, cu adevărat voi aţi greşit mai mult, pentru că aţi fost la putere. Eu vreau să vă asigur de buna mea credinţă şi după discuţia de ieri, şi de buna credinţă a preşedintelui Florin Cîţu”, a spus Ciolacu, potrivit News.ro. ”Eu consider, şi o spun cu toată responsabilitatea, că în acest moment de răscruce a României, nu avem altă soluţie politică. Îmi asum acest proiect, sper să reuşim să îl realizăm”, a spus Ciolacu.

”Eu v-am spus și după discuția de aseară. A fost o discuție bună și este o discuție care pentru noi..acum nu putem spune peste noapte că totul este roz între PNL și PSD. Dar, ce pot să spun este că, suntem responsabili. Am pornit la acest drum pentru a face un Guvern. Ne uităm la cea mai bună soluție pentru PNL și pentru România și trebuie să găsim o formulă prin care să guvernăm România în următoarea perioadă. Dar repet, decizia pentru PNL, va fi luată în PNL”, a spus Florin Cîțu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares