14 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second

Final de campanie în forță pentru primarul în funcție, Lia Olguța Vasilescu și PSD Dolj. Social-democrații au organizat un miting pe esplanada Teatrului Național din Craiova.  Alături de candidatul PSD la funcția de primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe scenă au urcat președintele PSD Dolj Claudiu Manda, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu, deputatul PSD diaspora Ionela Prodan, președintele executiv al PSD Dolj, Ion Călin, președintele Consiliului Județean Dolj și candidat PSD, Ion Prioteasa, deputații Florea Voinea și Cosmin Enea, președintele OFSD Dolj, Lavinia Craioveanu, viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu și fostul edil al Craiovei Antonie Solomon.

multime

Președintetele PSD Dolj, Claudiu Manda, a deschis evenimentul afirmându-și susținerea față de actualul primar al Craiovei. „Noi ne-am dorit ca anul acesta să facem o campanie liniștită, să lăsăm faptele să vorbească pentru noi. Suntem aici să spunem tuturor că noi duminică știm ce să votăm și știm pentru cine să votăm. Noi duminică votăm Lia Olguța Vasilescu. Noi duminică votăm pentru Craiova. Cine iubește Craiova votează Lia Olguța Vasilescu primar și PSD la Consiliul Județean, PSD +UNPR la Consiliul Local”, a afirmat președintele PSD, Claudiu Manda.

claudiu

Primarul Craiovei și vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, le-a mulțumit celor 6.000 de craioveni pentru încrederea acordată în timpul celor patru ani de mandat  dar și în timpul celor patru mandate. „În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordate. În această campanie electorală m-am afișat mai puțin. Au fost contracandidați de ai mei care au spus că vor construi spitale dar deja se construiește un spital municipal la Craiova. Au venit și au spus că vor face stadionul. Se construiesc două stadioane. Cârcotașii au spus că voi distruge Grădina Botanică și ați văzut cum arată acum, la fel au spus și despre Parcul Romanescu și va fi unul dintre cele mai frumoase din Europa. Au reușit să îmi facă dosar de campanie și uitați mita mea, am văruit niște fațade. Eu vă mulțumesc pentru munca depusă în tot acest timp și vom continua împreună! Ne vedem duminică la vot!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

olguta mit

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, le-a mulțumit craiovenilor pentru suținerea și loialitatea demonstrate pe tot parcursul celor patru ani de mandat al Liei Olguței Vasliescu. „Sunteți curajoși și frumoși. Sunteți curajoși pentru că ați luptat alături de Lia Olguța Vasilescu și frumoși pentru că sunteți loiali. Vreau să vă spun că am mers prin toată țara și PSD Dolj și Lia Olguța Vasilescu se bucură de sprijinul și de respectul țării. Este o femeie frumoasă și curajoasă și are în spate o echipă puternică, curajoasă și la fel de frumoasă”, a mai afirmat Codrin Ștefănescu.

Cei aproximativ 6.000 de simpatizanți nu s-au sfiit să strige cât au putut de tare ”Olguța” la îndemnul Ionelei Prodan. „Am venit în Craiova după 11 ani și nu am recunoscut acest oraș. Mulțumesc Olguța Vasilescu, mulțumesc pentru ce ai făcut pentru oraș și pentru craioveni”, a mai spus deputatul PSD Diaspora.

Evenimentul de vineri, 3 iunie, a marcat finalul campaniei electorale a organizației PSD.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares