PUNCT OCHIT

Claudiu Manda ridică ștacheta: Șapte locuri la Camera Deputaților. Șefa TSD Dolj, pe un loc eligibil

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a vorbit, în premieră la Școala Politică a Ligii Tinerilor Social-Democrate, eveniment ce se desfășoară la Craiova, despre lista partidului la alegerile parlamentare din toamnă. Liderul social-democrat a anunțat că organizația pe care o conduce speră să obțină șapte mandate la Camera Deputaților, unul dintre acestea fiind rezervat pentru președinta TSD Dolj, Alexandra Presură. 

manda

„Noi la Dolj am susținut mereu femeile în politică și în administrația publică. Am demonstrat acest lucru atunci când am reușit împreună să punem la masa Consiliului Județean Dolj 11 femei.  Președintele Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu a fost prima pe lista noastră și acest lucru ne-a adus beneficii. Eu am plecat din rândul tinerilor social-democrați și atunci când eram președinte TSD ceream locuri eligibile pe liste de candidați pentru că știam că lucrez cu tineri capabili, pregătiți și pot să vă spun că de fiecare dată când am promovat tinerii aceștia nu m-au dezamăgit. De fiecare dată când aceștia au ajuns în administrație au demostrat că merită să fie acolo și au fost deschizători de drumuri. Dintre cei cu care am plecat la drum acum 10 ani la tineret mulți sunt acum vicepreședinți la seniori. Suntem o echipă unită și acest lucru este demostrat și de rezultatele obținute ce ne clasează în primele organizații din țară. Avem în organizație femei puternice, bine pregătite. Toate femeile pe care le-am promovat acum la nivelul Consiliului Județean și care vor fi promovate în Parlament sunt femei și fete care au demonstrat că merită să fie acolo. Pot spune că am fost norocoși să avem în organizație femei pregătite, sau am știut cum să le motivăm și să le susținem. Și tocmai pentru a vă ajuta să creați o presiune în organizațiile din care faceți parte, pot să vă spun de aici și acum că la alegerile următoare, pe listele de parlamentari, la Camera Deputaților, pe un loc eligibil, însemnând primele cinci, se va afla colega voastră Alexandra Presură. Pot să vă spun că din cele șapte locuri pe care noi le considerăm eligibile, o să fie trei femei și patru bărbați”, a declarat Claudiu Manda.

O primă variantă a listei  PSD Dolj pentru  Camera Deputaților ar putea arăta astfel: Claudiu Manda, Ion Călin, Lavinia Craioveanu, Cosmin Enea( cu semnul întrebării, dacă va mai dori să candideze ), Alexandra Presură, Alina Tănăsescu.  

0 Shares