28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

„În primul rând, le mulțumim tuturor românilor pentru votul acordat, le mulțumim în special doljenilor care au fost astăzi prezenți la vot, pe o vreme care nu a fost neapărat rea, dar nici una extraordinară.

Ne așteptăm, bineînțeles, în județul Dolj la un rezultat mult mai bun, însă toată lumea știe că nu scorul de la exit-poll este cel oficial, ci rezultatul de la numărarea voturilor. Vă spunem că, începând din acest moment, toți colegii noștri care sunt în secțiile de votare, toți reprezentanții noștri vor rămâne până la sfârșit și vor fi atenți să numere toate voturile, să nu existe niciun vot nul numărat la vreunul dintre celelalte partide și să putem să ne evidențiem rezultatul real pe fiecare secție de votare.

Nu ne vom opri din numărarea și cuantificarea paralelă a voturilor până când nu vom avea la sediu fiecare proces-verbal din toate secțiile de votare din județul Dolj.

Dacă rezultatul la nivel național este 30 la 29, știm exact cine este pe locul întâi. Avem experiența exit-poll-ului anterior, când pentru Craiova s-a anunțat 35 la 29, iar la final a fost 35 la 24. Ne așteptăm ca și de data aceasta distanța dintre PSD și PNL să fie mai mare, dar bineînțeles că lucrul acesta îl vom vedea abia când vom număra voturile.

Vreau să îi felicit și să le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat în această campanie electorală, fie că vorbim de primari, de consilieri locali, de militanți, de vicepreședinți, de parlamentari, de consilieri județeni, de președintele Consiliului Județean, de primarul municipiului Craiova, și nu avem decât să rămânem concentrați până mâine dimineață sau până când este nevoie să numărăm fiecare vot.

Românii, astăzi, i-au taxat pe cei care au guvernat pentru toate gafele pe care le-au făcut și ne așteptăm ca în județul Dolj și în Craiova să fie taxați și mai dur pentru ambiția pe care și-au pus-o cu craiovenii, cu copiii craiovenilor prin închiderea piețelor, prin închiderea târgului și prin toate abuzurile pe care le-au făcut.  Nu mai merge nici să se roage de pădurari să le dea voturile, nu mai merge nici să îi oblige pe poștași să le dea voturile, pentru că oamenii votează cum consideră ei că este bine pentru viitorul județului Dolj și pentru viitorul României. Gata cu șmecheria! Numărăm voturile și victoria va fi la o distanță și mai mare.

După ce se numără voturile, așteptăm ca Partidul Social Democrat să înceapă negocieri și cu alte partide, să mergem la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru și să reușim să avem un guvern făcut de PSD, în jurul PSD, dar acestea sunt detalii pe care le vom vedea mai târziu și care nu depind neapărat de organizația de la Dolj.

Le mulțumesc tuturor, îi avem sigur pe Ion Prioteasa senator și pe Alexandra Presură deputat – candidații aflați pe locul întâi pe liste – și probabil că, dacă ne-am propus un 2 cu 5, s-ar putea, cu voia craiovenilor, cu voia doljenilor, să obținem și mai mult decât atât la alegerile acestea.“

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares