16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Președintele PSD Dolj, senatorul Caludiu Manda, a făcut o scurtă radiografiere a evoluției politice din ultimele șase luni.  Liderul PSD Dolj îl compară pe Sorin Grindeanu cu Alexandru Lăpușneanu și pune la îndoială caracterul premierului. 

„Decembrie 2016 -PSD câștiga alegerile, condus de Liviu Dragnea. Semnează acord politic cu ALDE și are majoritate in Parlament

Ianuarie 2017-Psd caută premier și îl găsește pe Sorin Grindeanu
Parlamentul investește Cabinetul Grindeanu și Votează totodata Programul de Guvernare

Aprilie 2017 -Coaliția face prima evaluare (primul trimestru). Guvernul trece testul

Iunie 2017 -Coaliția face evaluarea pentru trimestrul al doilea și observam 60% măsuri asumate și neîndeplinite. Sorin Grindeanu pleacă din CEx PSD și spune ca cei de acolo nu reprezintă PSD-ul
Ca respecta decizia dar ca nu va demisiona .CEx PSD decide retragerea sprijinului politic și excluderea oricărui membru care va face parte dintr-un guvern Grindeanu.

Acum
Toți miniștrii și-au dat demisia . „Alexandu Lapusneanu” lasă sa se înțeleagă (pe surse și prin portavoci) ca are oameni sa își facă guvernul 2. Modul cum evoluează arată ca are un plan. Plan pe care nu l-a făcut cu PSD si cine știe de când e pus la cale.

Un om cu caracter ar fi mulțumit celor care au luat decizia ca el sa fie Premier, ar fi ascultat concluziile și ar fi pus in aplicare decizia pe cara ar fi luat-o. Inclusiv demisia dacă aceasta se impunea”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares