30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

MJM: Să vină Curtea de Conturi. LOV: Să vină sa vada cine a facut gaura de 50 milioane de euro  si cine a ascuns-o in conturi extrabilantiere

Schimb de replici de la distanță între șeful PNL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Subiectul care a băgat zîzania între cei doi politicieni este situația SC Termo SRL.

Europarlamentar-Marinescu

Liderul PNL Dolj a cerut  duminică într-o conferință de presă  un control al  Curții de Conturi la regia craioveană după ce Complexul Energetic Oltenia a cerut insolvența societății pentru o datorie de 60 de milioane de euro. „Solicit public un control al Curții de Conturi la Termoficare Craiova pentru a vedea și noi cum s-au cheltuit banii. Sunt și oameni care au datorii, este adevărat, dar trebuie să vedem ce s-a întâmplat acolo în ultimii ani”, a declarat președintele PNL Dolj.

IMAG1160[1]

Replica primăriței a venit pe facebook: O, da! Cerem organelor abilitate sa vada cine a facut gaura de 50 milioane de euro, pe care am gasit-o la inceputul mandatului si cine a ascuns-o in conturi extrabilantiere ca sa se poata da prime si cine si-a dat salarii de mii de euro… Am spus de la inceputul mandatului ca am preluat TOATE REGIILE IN STARE DE FALIMENT si le-am trecut pe toate pe profit, cu exceptia Termoficarii, despre care am precizat, saptamanal, ca gaura de 50 milioane euro nu poate fi acoperita de nimeni si ca va genera, in continuare, penalitati. Baietii de la actualul PNL s-au trezit dupa 2 ani si jumatate ca acolo a fost JAF IN TOATA REGULA. Pai, a fost sub coordonarea voastra, dragii mei, cand aveati si primar si conducerea in regie si majoritate in Consiliul Local. Voua chiar nu va crapa obrazul de rusine?

Surse administrative au declarat pentru Punct Ochit că ultimul control al Curții de Conturi la SC Termo SRL a avut loc în 2013.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares