7 decembrie 2023
0 0
Read Time:48 Second

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, încarcerat la Penitenciarul Pelendava după ce fusese condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, va fi eliberat condiţionat, în urma unei decizii definitive a Tribunalului Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistraţii Tribunalului Dolj au respins, miercuri, recursul formulat de procurorii DNA la cererea de eliberare condiţionată formulată de Antonie Solomon şi au menţinut decizia dată de Judecătoria Craiova, în luna noiembrie, care admisese solicitarea de eliberare condiţionată a fostului primar. Decizia Tribuanlului Dolj este definitivă, astfel că Antonie Solomon, care este încarcerat la Penitenciarul Pelendava, va fi pus în libertate. Cererea de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon a fost înregistrată, în 5 noiembrie, la Judecătoria Craiova, care, în 13 noiembrie, a admis solicitarea, însă procurorii anticorupţie au contestat decizia. n septembrie 2013, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupţie, potrivit unei decizii a instanţei supreme.

Mediafax

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Coşmarul a luat sfârşit: Antonie Solomon, eliberat condiţionat

  1. la primaria din com gvagiona nu se fac restructurari sunt angajate 2 femei de serviciu si 3 soferi unul duce morti la groapa e tractorist altul duce si aduce profesori altul plimba primarul. De unde are primaria bani sa plateasca atatea angajati iar in comuna nu face aproape nimic cei care au ajutorul social ii ia si muncesc la el acasa si ii plateste din bani statului se numeste TOE DUMITRU SI E DE LA PD-L VA ROG SA VERIFICE CINEVA ACEASTA PRIMARIE

Comments are closed.