16 aprilie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 42 Second

‼️ Piaţa Centrală rămâne deschisă!

📌Ca urmare a Hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Craiova din data de 22.03.2020, prin care s-a impus limitarea numărului de persoane din Piaţa Centrală, SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a decis închiderea mai multor căi de acces în această piaţă, astfel că accesul auto şi pietonal să se efectueze doar pe intrările din străzile Vasile Alecsandri şi Nicolae Bălcescu.

‼️Precizăm din nou că Piaţa Centrală nu este închisă!

‼️Comercianţii din sectoarele de legume-fructe şi lactate-brânzeturi, precum şi societăţile comerciale care comercializează produse alimentare, veterinare şi farmaceutice în Piaţa Centrală îşi continuă activitatea.

📌Le reamintim cetăţenilor că, pentru a preveni răspândirea bolii, este de preferat să evite ieșirile din locuință, dar, dacă este neapărat necesară deplasarea în afara domiciului, să respecte măsurile de igienă şi protecţie recomandate de autorități. Dacă ajungeți într-o piață, aveți grijă să mențineți o distanță corespunzătoare față de persoanele din jurul dumneavoastră și dezinfectați-vă mâinile des.

RAT reduce programul mijloacelor de transport în comun

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Craiova a adoptat astăzi, o hotărâre privind diminuarea programului de transport a mijloacelor de transport în comun, conform unui nou grafic pe trasee și intervale orare, începând cu 21 martie 2020.

 La iesirea de pe traseu, autobuzele RAT Craiova sunt igienizate și dezinfectate cu produse pe bază de clor și alcool!
 De asemenea, după fiecare cursă, la capăt de linie, mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate.

🙏🙏🙏Facem un apel către categoria de persoane vulnerabile, vârstnicii în mod special, să evite aglomerațiile atât în mijloacele de transport în comun, cât şi în alte spaţii închise.

Magazinele Dedeman rămân deschise

Dragi clienți, știm că acum locuința și grădina se bucură mai mult ca oricând de atenția voastră. Pentru orice plan de meșterit sau idee de proiect, vă recomandăm să faceți cumpărăturile din magazinul nostru online ➡ www.dedeman.ro

Iar pentru orice alt plan care nu suportă amânare, magazinele Dedeman rămân deschise. Aici, pentru siguranța clienților și colegilor noștri, am sporit măsurile de igienă, dezinfecție și prevenție:
🔸 am scurtat programul de lucru;
🔸 am limitat accesul la maximum 99 de clienți simultan în incinta magazinului;
🔸 am pus la dispoziția clienților și angajaților dispensere cu dezinfectant pentru mâini;
🔸 dezinfectăm frecvent cărucioarele și coșurile de cumpărături, casele de marcat, POS-urile și toate suprafețele intens utilizate;
🔸 prin intermediul afișelor și spoturilor radio din magazine recomandăm clienților să păstreze distanța de minimum 1 metru față de orice persoană din magazin;
🔸 în zonele de trafic intens au fost montate benzi ce indică distanța de siguranță ce trebuie respectată.

Rămânem dedicați planurilor voastre cu și mai multă grijă pentru siguranță.

https://www.facebook.com/dedeman.ro/photos/pcb.3636589089705211/3636562863041167/?type=3&theater

MERCUR CENTER SUSPENDĂ ACTIVITATEA 

În interesul comunității locale în care își desfășoară activitatea, Mercur Center își va întrerupe programul de funcționare, de luni 23 martie și până la data de joi 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Supermarketul Profi va rămâne deschis, în regim non-stop.

Se închid și magazinele din Mall, rămân deschise farmaciile si hipermarketul Auchan

Desi autoritatile nu au recurs la asemenea masuri, week-end-ul acesta este ultimul in care va puteti face cumparaturile necesare pentru perioada urmatoare.
📣 Panica nu ajuta pe nimeni in aceste momente si, pentru ca am primit multe intrebari legate de programul magazinelor, am decis sa anuntam din timp orice modificare majora.
🛍 Intrucat situatia poate deveni din ce in ce mai grava in tara noastra si ne gandim la siguranta dumneavoastra, motiv pentru care ne-am conformat de fiecare data tuturor normelor impuse de autoritati, am hotarat ca acesta sa fie ultimul week-end in care magazinele sa fie deschise.
ℹ Realizam ca fiecare dintre noi are anumite nevoi si ca trebuie sa ne gandim la zilele ce vor urma, de aceea consideram ca alegerea cea mai buna este comunicarea permanenta cu vizitatorii nostri si nu o intrerupere brusca a activitatii, care ar putea lua prin surprindere.
🔜 Vom reveni cu informatii privind data exacta a inchiderii si modul in care vor functiona in continuare hypermarket-ul si farmaciile, dupa inchiderea tuturor celorlalte spatii comerciale din incinta Electroputere Mall. Pana atunci, va reamintim ca week-end-ul 21-22 martie este ultimul in care veti gasi magazinele din mall deschise. Nu stim cat va dura aceasta pauza, speram ca nu mult si ne dorim sa ne revedem curand.

#ElectroputereMall

 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares