17 aprilie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

Marcel Popescu, președinte Universitatea Craiova: „Ce emoţii? Emoţiile nu mai sunt de mult. Când te uiţi la leul de pe steag, nu mai ai emoţii. Ne-am dorit să picăm cu Milan pentru a ne recâştiga notorietatea şi respectul în Europa. Dacă vom reuşi şi pe teren, ar fi uluitor. Spiritul Craiovei e să crezi în victorie, în faptul că poţi fi numărul 1.”

Vladimir Screciu: “Chiar dacă am picat cu Milan, sper să facem o figură frumoasă. Echipele italiene nu au ritm de joc în această perioadă şi sper să producem marea surpriză. Nu doar că visăm la calificare, ci ne jucăm şansa, Milan este o echipă de învins, chiar dacă a făcut transferuri de sute de milioane de euro. Va fi o atmosferă frumoasă, este o şansă unică să joci cu Milan, reprezintă şi o oportunitate de a fi văzuţi, de a putea pleca apoi la o echipă din străinătate.”

Emil Săndoi: „A.C. Milan este cea mai titrată după Real Madrid. Din punctul meu de vedere am fost foarte norocoși la această tragere la sorți, având în vedere faptul că alte echipe ar da sume mari de bani pentru a juca amicale cu astfel de forțe ale Europei. Este o experiență importantă pentru fotbaliștii Universității Craiova și sper ca aceștia să facă o figură frumoasă. Cred că meciul retur va fi unul interesant, fiindcă este și primul meci oficial jucat acasă de A.C. Milan cu noua garnitură. Știința este o echipă iubită nu doar în țară, dar și peste hotare, iar eu cred că afluența publicului de pe „San Siro” va fi una semnificativă.”

Adrian Popescu: „A.C. Milan este o echipă de super-top, mai ales cu investițiile pe care le-a făcut în ultima perioadă. Din punctul meu de vedere cel mai important este să facem o figură frumoasă. Sunt absolut sigur că Știința va avea parte de un public superb la Severin, fiindcă până la urmă suntem cu toții olteni și avem aceeași răutate. Pe lângă faptul că întâlnim o echipă foarte puternică, Universitatea Craiova este în creștere și vrem să dovedim că avem calitate și valoare. Aș vrea ca în ambele meciuri din turul trei preliminar UEFA Europa League toți jucătorii Științei să intre pe gazon cu multă personalitate și încredere!”

Aurică Beldeanu: „A.C. Milan este o echipă grea pentru Universitatea Craiova, dar dacă facem o surpriză va fi senzațional pentru întreaga suflare alb-albastră. De abia aștept acest meci, pentru a vedea unde ne situăm și m-aș bucura nespus să îi eliminăm pe italieni. Voi fi prezent pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Va fi o adevărată plăcere să asist la un astfel de meci important! Hai, Craiova!”

Nicolae Ungureanu: „Îmi amintesc de golul cu Fiorentina! Am intrat din diagonală spre centru și am tras la colțul scurt pentru scorul de 1-1. Să dea Dumnezeu ca Universitatea Craiova să aibă același parcurs cum am avut noi, mai ales că începem tot cu o echipă italiană!”

Marius Zăvoianu – „Barză”, fostul lider al galeriei din perioada de glorie a Științei: „Pentru meciul cu A.C. Milan de joi îmbrăcămintea este obligatorie în culorile alb și albastru. Acesta este un meci esențial pentru Știința și istoria ei, așa că în momentul în care ai intrat pe porțile stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin nu mai ești angajat sau șomer, intelectual sau muncitor, tânăr sau vârstnic, cu toții avem aceeași meserie: cea de suporter al Universității Craiova. Misiunea este aceea de a impinge Știința de la spate. Luptă, Universitatea!”

Mihai Bobonete: „De astăzi gata! Până vineri vorbim doar de Craiova, de Băluță, de Screciu, de Bancu, de Briceag și de toți băieții mei ca niște lei. Nu mi-e frică de nimic! Știu cine e A.C. Milan, dar nu mi-e frică de ei fiindcă avem cu ce. Voi avea cel mai mare steag de pe stadion. Haide, Știința!”

sursa csuc.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares