FOTBAL

CRAIOVA-PLOIEŞTI 2-0. Debut cu dreptul pentru Mogoşanu. Speranţa la playoff reapare

ploiesti

Craiova se impune fără probleme în meciul cu Petrolul şi mai are şanse la playoff.

Peste 3.000 de spectatori la primul meci oficial din 2016.Craioav a deschis scorul relativ repede. La un corner oaspeții fac henț în careu, arbitrul dictează penlaty. Execută Vătăjelu, Cobrea respinge în față, mingea îi revine internaționalului oltean care punctează pentru 1-0. Cu șapte minute înainte de finalul reprizei, „capul“ lui Măzărache, după o centrare ideală a lui Zlatinski de pe drepta, trece puțin pe lângă. Este ultima șansă a reprizei pe care oltenii o încheie în avantaj.

În a doua repriză, Măzărache scapă singur spre poartă, dar este deposedat în ultima clipă și obține doar corner.  În minutul 57, Universitatea rămâne în zece, Madson fiind eliminat pentru cumul de galbene. La prima șarjă periculoasă, după un un-doi cu Ivan, Rocha șutează din semifoarfecă și face 2-0. Un nou contra-atac în trei, pornit de Ivan, continuat de Bancu și încheiat cu șutul lui Zlatinski în plasa laterală crează panică în rândul vizitatorilor.

Craiova rămâne pe 8 în clasament, la cinci puncte în urma locurilor de play-off, cu 2 etape rămase de disputat din sezonul regulat.

Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești  2-0

Au marcat: Vătăjelu 19, Nuno Rocha 63

Stadion: Extensiv, spectatori: 3.000

Universitatea: Straton – Dumitraș, Iliev, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Madson – Ivan, Rocha (80 Băluță), Bancu (85 Izvoranu) – Măzărache (60 Mateiu). Rezerve: Popescu, Achim, Kay, Mateiu, Hergheligiu, Băluță, Izvoranu. Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu.

Petrolul: Cobrea – David, Prestia, Inez, Begeordi – Guerriero – Pacar, Zoubir (65 Ziani), Marinescu (65 Markos), Varga (46 Gavrilă)– Paolucci. Rezerve: I. Popescu, Mișelăricu, Gavrilă, Ziani, Markos, Bucșa, Pulhac. Antrenor: Constantin Schumacher.

Arbitri: Marius Avram, Aurel Onița, Mircea Orbuleț. R: Iulian Dima.

Observatori: Romulus Gabor, Eduard Dumitrescu.

Eliminat: Madson 57

sursa: csuc.ro

0 Shares