28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

iovan manda calin

Relația dintre PSD și Cristinel Iovan s-a încheiat mai devreme decât era programată. În mod normal, după alegerile locale din iunie, Iovan ar fi devenit un simplu membru de partid fara functii politice și administrative. Era și el conștient că nu se va mai afla pe nicio listă cu antetul PSD Dolj. 

Faptul că din iunie devenea liber de sarcini l-a făcut pe Cristinel Iovan să vorbească mai mult decât ar fi trebuit. Acest lucru nu a fost pe placul conducerii județene care la ultima ședință a luat în discuție situația lui Cristinel  Iovan. Rezultatul: Biroul Permanent Județean a decis în unanimitate retragerea sprijinului politic, echivalent cu un vot de blam. A doua zi, vineri, Cristinel Iovan și/a dat demisia din PSD.

Ce i s/a reproșat lui Cristinel Iovan?

Printre altele, Cristinel Iovan a fost acuzat  că a propagat informația falsă cum că deputatul Claudiu Manda nu va candida la șefia Consiliului Județean Dolj lăsând să se înțeleagă că Ion Prioteasa se pregătește pentru un al patrulea mandat.

Un alt reproș care i s/a adus lui Iovan a fost faptul că ar fi fost cel care a intoxicat presa cu o presupusă descinderea a DNA la Primăria Craiovei.

Scurt istoric.    

Claudiu Manda și Cristinel Iovan nu au fost niciodată în relații cordiale. Când a venit Claudiu Manda în fruntea PSD Dolj se vorbea că după Petre Petrescu, Cristinel Iovan va fi următorul pe lista neagră. Nu a fost așa, spre uimirea activului de partid. Părea că Manda o să/l lase pe Iovan să-și ducă la capăt mandatul de vicepreședinte la CJ Dolj. Nici această previziune nu s/a adeverit și pe nepusă masă, Iovan se vede mazilit cu câteva luni înainte de alegerile locale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares