26 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

olguta

Situația de la la CSU nu e tocmai roză, echipa a ratat playoff-ul iar finanțatorul este pe picior de plecare. Rotaru a înștiințat deja autoritățile locale că nu va mai finanța echipa din acest an, acestea fiind în gardă pentru găsirea unui alt investitor.  Primarul Lia Olguța Vasilescu este tranșantă când vine vorba de CSU:  ”Le transmit că echipa va fi finanţată şi în 2016 şi nu de la bugetul local, ci tot de un investitor. Mai multe detalii voi oferi în ianuarie. Important este că nu rămân niciodată fără soluţii”.

popeci

Surse administrative au declarat pentru PUNCT OCHIT că  una dintre variante este preluarea echipei de către Constantin Popeci, prosperul om de afaceri craiovean: ”Ar fi soluția ideală. A mai fost implicat în financiar în fotbal, știe cu ce se mănâncă sportul ăsta are și forță financiară să susțină echipa”. O altă variantă ar fi preluarea echipei de către Alexandrion, unul din sponsorii echipei.

sorinacio

Pe de altă parte, Sorin Cârțu, fostul tehnician al echipei, este de părere că CSU se poate și autofinanța nefiind nevoie de un finanțator. ”Cu banii din drepturile TV, de la sponsorii și cu susținerea municipalității, echipa poate rezista în Liga I. Un plus de venituri ar putea veni din încasările de bilete pentru că noul stadion va fi o atracție pentru suporteri”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares