23 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second

Oficialii CSU sunt optimiști înainte de startul campionatului. Obiectivul echipei este  calificarea în play-off, care să ne permită să ne gândim la o cupă europeană“.

S. CÂRȚU: „Este greu să fim sută la sută la primul meci, dată fiind perioada scurtă și condensată de pregătire. Nu suntem la capacitate maximă în acest moment. În opinia mea nu există antrenor care să aibă o formulă pentru forma sportivă. Pentru Botoșani reprezintă un avantaj că au evoluat deja în două meciuri oficiale deoarece intră mai repede în formă. Botoșaniul este o echipă care arată bine de la mijloc în sus. Au o agresivitate pozitivă. Am încredere în băieți că se vor autodepăși în acest meci. Suntem obligați să începem bine, deoarece aspirațiile suporterilor și ale noastre sunt mult mai mari comparativ cu sezonul precedent. Anul acesta obiectivul este clar: pentru prima etapă ne dorim calificarea în play-off, care să ne permită să ne gândim la o cupă europeană“.

Emil Săndoi : „Stăm foarte bine la capitolul omogenitate. Băieții joacă împreună de un an, în mod normal nu ar mai trebui să existe probleme în această privință. În plus, am transferat un jucător bun. Popov și-a demonstrat valoarea în amicale și sunt convins că o va face și în partidele oficiale. Este important cum vom începe campionatul, o competiție de lungă durată. Acum pretențiile au crescut, iar în primele meciuri vom întâlni 4 echipe bune ale Ligii 1. Ne dorim un debut bun, iar apoi să continuăm cu o serie ca în sezonul trecut“. Despre adversar, tehnicianul Științei a declarat: „Mă bucur pentru calificarea lor, îi felicit. A fost o victorie meritată aseară. Au un lot mai valoros față de sezonul trecut, cu jucători în avanposturi care pot pune probleme. Au o bancă bună, cu rezerve care pot face diferența. La capitolul omogenitate pe linia de fund stau mai rău. Pentru jocul cu noi mă aștept la schimbări în primul 11, față de partida din Georgia“.

 Felix Grigore: „Toate jocurile sunt grele, dar adversarele noastre au meciuri și mai grele pentru că întâlnesc Universitatea Craiova. Îi vor avea în față pe Acka, cel mai bun fundaș central din campionat, pe Mateiu – în primii doi mijlocași centrali din României, că mai este și Madson, pe Vătăjelu – fundașul stânga numărul unu din fotbalul nostru, ori Bancu, jucător care va ajunge la națională“.

Bogdan Vătăjelu: „Chiar dacă Botoșani s-a clasat în spatele nostru și joacă în cupele europene nu privim meciul ca pe unul al revanșei. Nu dorim să ne răzbunăm pe nimeni. Sperăm ca acest an să fie mai bun ca precedentul și să obținem calificarea în Europa, pe care ne-o dorim cu toții, jucători și suporteri. Principalul obiectiv va fi calificarea în play-off, apoi ne vom lupta pentru un loc cât mai bun“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares