28 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

Start perfect pentru CSU în confruntarea cu Petrolul. Ivan a înscris în minutul doi după o cursă de 50 de metri, scorul rămânând neschimbat până la final, CSU contabilizând a treia victorie consecutivă.  

Emil Săndoi: „Am reuşit să înscriem relativ repede şi mă bucur foarte mult pentru Ivan, a făcut o partidă foarte bună şi îmi pare rău că s-a accidentat pe parcurs. Mâine o să vedem un buletin al analizelor medicale, sperăm să nu fie ceva grav, pentru că noi avem 18 jucători mari şi laţi, şi pentru meciul de Cupă am chemat doi jucători de la echipa a doua. Ne-am mai creat câteva ocazii de a marca pe parcurs şi cred că am fi putut să mărim diferenţa în primele 15-20 de minute. Am avut o posesie destul de bună, adversarii nu s-au apropiat periculos. În a doua repriză, odată cu trecerea timpului am fost nevoiţi să cedăm deliberat teren, am fost obligaţi să facem două schimbări din cauza unor accidentări, s lui Kay şi Ivan. Şi noi ne pregătim pe terenuri improprii, ştim că trebuiesc făcute sacrificii pentru construirea noului stadion, dar sperăm să le facem cu folos. La Zlatinski nu e nici o problemă, o să stea în Cupă. Oricum, în jocul de Cupă nu vrem să folosim toţi jucătorii, o să rulăm puţin lotul. În ultimele etape nu am mai avut ghinionul teribil să ratăm atât de mult. Este a treia victorie consecutivă, am urcat şi în clasament, ne-am apropiat de loculrile de play-off şi sperăm să obţinem cât mai multe puncte în continuare. Felicit jucătorii pentru dăruite“.

Andrei Ivan: „Îmi doream foarte tare să marchez. M-a ambiționat și declarația lui Pecanha, care a spus că nu o să-i dau gol. Sunt foarte bucuros că am marcat al doilea gol la rând și că prin reușita mea am adus victoria Universității. Trebuie să o ținem tot așa, să legăm victoriile. Am făcut entorsă, dar nu este grav, sper să revin repede“.

 

Casetă tehnică

Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova    0-1

A marcat: Ivan 2

Stadion: Ilie Oană, duminică, ora 18:30

Formații de start

Petrolul: Pecanha – Beța (76 Varga), Benga, Genev, Porret – Marinescu, Bucșa – Peteleu (41 Farina), Zoubir, Nepomuceno (64 Tamuz) – Moussa. Rezerve: Bolboașă, Alecsandru, Chiriță, Varga, Farina, Tamuz, Lemnaru. Antrenor: Eusebiu Tudor

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Popov, Kay (51 Acka), Vătăjelu – Nuno Rocha, Mateiu, Zlatinski, Ivan (58 Băluță) – Bawab, Curelea (84 Hergheligiu). Rezerve: Straton, Acka, Bancu, Ferfelea, Hergheligiu, Băluță, Măzărache. Antrenor: Emil Săndoi

Brigada de arbitri: Marcel Bîrsan – Florin Păunescu, Vlad Bârleanu. Rezervă: Dan Dreve

Observatori: Mihai Stancu, Ștefan Constantin

Eliminat: Zlatinski 90+1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares