9 decembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Am ales din lista mea  de pe facebook câţiva prieteni, cunoscuţi pentru opiniile lor politice pentru a vedea cum au comentat pe viu momentul preluării mandatului de preşedinte de către Klaus Iohannis.

base drapel

Începem cu Dan Cherciu, consilier municipal PNL, un simpatizant declarat Klaus Iohannis: „Admirabil că domnul Iohannis a intrat în Palatul Parlamentului ținându-și soția de mână, iar la plecare i-a fost permanent alături și nu în spate!(…) Mi se pare mie sau Iohannis nu prea i-a băgat în seamă pe liberlimbiștii de la PLR (ce-o fi ăla?) și PSD care s-au înghesuit să dea mâna cu el?!(…) Toți parlamentari prinși de camerele video tastează pe telefoane sau tablete. Doar Abramburica ia notițe cu stiloul. Pe vremea ei nu se născuse nici Steve Jobs și nici Zuckerberg. Poate Graham Bel(…) Ponta dă mesaje de pe un smartphone când Președintele depune jurământul. Smartphone-ul e mai deștept decât el(…) Dl. Iohannis, unul dintre puținii politicieni care știe regula de bază că așezat, haina costumului se descheie, iar în picioare fiind, se încheie la un singur nasture. Amănuntele care fac diferența”

Continuăm cu primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Este de prisos să mai spunem că primăriţa  l-a susţinut pe Victor Ponta. „Urgent un stilist pentru doamna Johannis! Maneca scurta si rochita inflorata la un astfel de eveniment? Jos palaria pentru Maria Basescu! Ea a fost singura raza de la Cotroceni in ultimii 10 ani… „Pe cat de mari sunt vorbele, pe atat de mare va fi dezamagirea… Pleaca o canalie, vine unul care ne spune lozinci. Si nici macar nu au rima… Speranta moare ultima… Sa speram ca poporul nu a gresit ca data trecuta…”

Am ales şi un ziarist, băsist declarat, Florin Băltăreţu:   „Vioreeeleeee, da pe Antena 3! Isi da mana viitorul presedinte cu fostul:) „Asa Viorele, aplauda-ti presedintele! Fi mandru cu un roman ca el, nemtalau- cum ii zic ai tai, nu cu dambovitenii penali si (sau) puscariasi”

 Dar şi pe directoarea Teatrului Colibri, Adriana Teodorescu, antibasistă declarată:  „Serios, cine ii scrie cartonasele Alesului?  Mi/e frica de expresia „presedintele tuturor romanilor”. Ne/a mai spus/o unul si n/a fost asa… Vreti sa anihilati emisiunile lui capatos, gherghe, maruta, badea, banciu etc? dati/i lui basescu un microfon si/o canapea! e cabotin, amorezat de tv si animator excelent. sfat: emisiunea in direct de la ora 6 pm (cand e in forma maxima) si reluare de pe la 11 pm.

Deputatul Ionuţ Stroe a postat o poza cu preşedintele ales. „Să fie într-un ceas bun!”, a scris deputatul.

iohanis

Deputatul Valeriu Zgonea: „Felicitări domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, în numele Parlamentului României și al meu personal! Vom colabora în mod transparent cu Domnia Sa, cu Instituția Președintelui României, cu Administrația Prezidențială, pentru realizarea obiectivelor care concură la binele general, la starea de securitate națională, la credibilitatea și prestigiul țării noastre, la prosperitatea cetățenilor României. Mult succes în realizarea tuturor proiectelor propuse pentru acest mandat, domnul Președinte Klaus Iohannis!”

zgonea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares