PUNCT OCHIT
PUNCT OCHIT
Dan Cherciu încearcă marea cu degetul

Apariția consilierului municipal Dan Cherciu printre potențialii candidați ai new PNL la Primăria Craiova nu este nicio surpriză și nici nu răstoarnă calculele politice de până acum. Dan Cherciu s-a poziționat încă de pe vremea primarului Antonie Solomon ca un…

Dan_Cherciu-PDL_Dolj-642x361

Apariția consilierului municipal Dan Cherciu printre potențialii candidați ai new PNL la Primăria Craiova nu este nicio surpriză și nici nu răstoarnă calculele politice de până acum. Dan Cherciu s-a poziționat încă de pe vremea primarului Antonie Solomon ca un veritabil ”Gică Contra” în Consiliul Local Craiova, situație pe care a continuat-o și în mandatul Olguței Vasilescu.  Este un pas firesc pe care îl face Dan Cherciu, considerând că este îndreptățit să candideze la primărie din partea PNL. Faptul că și-a dat acordul să fie măsurat în sondajul intern pe care îl face partidul nu înseamnă nimic. Dan Cherciu a fost măsurat și până acum și nu a rupt gura târgului. Problema pe care o are Dan Cherciu este alta, nu sondajul, căci acesta le dă de furcă și celorlalți doi candidați: Pavel Badea și Eugen Călinoiu.  Între Dan Cherciu și cele două organizații municipale-vechiul PNL și fostul PDL Craiova-este o mare schismă. Niciuna dintre cele două organizații nu și-l dorește pe Dan Cherciu candidat. Fostul PDL Craiova este de partea lui Eugen Călinoiu iar fosta PNL Craiova îl susține pe Pavel Badea. Dan Cherciu este susținut de o parte din liderii de la județ, însă și aceștia înclină să creadă că Pavel Badea ar fi o soluție mai bună. La rândul său, Pavel Badea deși s/a înscris în întrecerea internă nu este convins că va lua startul și la competiția oficială. (M.Pirlea)

0 Shares

About the author

Related Posts

Un comentariu

  1. Dascălu Constantin

    O administrație pentru a fi eficientă trebuie să aibă parte de critică fundamentată din partidul din care face parte și cu atît mai mult din partea opoziției. Dan Cherciu și-a asumat acest rol,foarte incomod,pe care puțini sunt dispuși să-l joace deoarece presupune muncă pentru documentare și multe riscuri personale. Oricare partid dacă nu are un asemenea analist ar trebui să-l caute și să-l stimuleze să se manifeste. Cei trei candidați la care vă referiți au mare potențial. Sunt la vîrsta potrivită pentru a-și asuma o mare răspundere, au experință profesională și administrativă demonstrată și mai presus de toate iubesc CRAIOVA. Le urez suces.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii