PUNCT OCHIT

De unde știe Iohannis că „povestea” spusă de Olguța Vasilescu este „neverosimilă”

Administrația Prezidențială precizează într-un punct de vedere remis, marți, AGERPRES că povestea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cu privire la președintele Klaus Iohannis este neverosimilă, arătând că aceasta nu-l cunoaște pe șeful statului.

iohannis

“Administrația Prezidențială: Povestea d-nei Lia Olguța Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaște personal pe președintele României, l-a văzut doar în fotografii. Doamna Vasilescu nu poate să vehiculeze astfel de povești”, se arată în punctul de vedere. Lia Olguța Vasilescu a afirmat marți că atunci când s-a prezentat la DNA procurorul a întrebat-o dacă vrea să facă un denunț împotriva lui Klaus Iohannis.

Răspunsul Administrației Prezidențiale, de o lejeritate rar întâlnită, naște  o serie de întrebări pe care le adresez mai jos:

A avut președintele informații de la DNA că nu s-a discutat despre un eventual denunț la adresa sa?

Dacă da, de la cine?

S-o gândi președintele că un procuror DNA nu ar avea curajul să ceară un denunț împotriva sa?

M-au întrebat dacă vreau să fac un denunț, chiar împotriva președintelui Klaus Iohannis. S-a discutat despre o singură persoană, despre Klaus Iohannis, am fost întrebată de chestiunea asta. Eu nu am făcut rău la nimeni. Le-am zis că nu fac niciun denunț împotriva lui Iohannis. Eu nu consider că am încălcat legea. Nu mă interesează dacă are imunitate, eu nu aveam ce să caut într-un denunț împotriva lui Klaus Iohannis

Am auzit si replica lui Klaus Johannis. Mi se pare ca eu vorbesc de mere, iar dumnealui de pere. Eu nu am spus ca il cunosc pe Klaus Johannis. Eu am spus ca un procuror mi-a cerut sa fac un denunt, daca vreau, contra lui, avand in vedere spețele similare din cele doua dosare. Si am refuzat. Suficient de clar? P.S. La discutie au mai fost de fata inca 4 persoane: doi politisti si avocatii mei. Daca lui Johannis i se pare „neverosimila povestea”, are modalitati sa verifice. Fiindca, EU NU MINT!

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei

0 Shares