3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

UPDATE. „Tribunalul Dolj a respins, miercuri, 12 august, apelul formulat de PSD Dolj împotriva deciziei Judecătoriei Craiova care a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al lui Flori Ovidiu Aurelian la funcţia de primar al comunei Işalniţa, din partea PSD. Aşadar, instanţa de judecată a decis definitiv că Flori Ovidiu Aurelian nu mai poate candida. PNL Dolj somează public organizaţia PSD Dolj să respecte legea şi regulile democraţiei şi să nu mai încerce să-şi inducă în eroare propriul electorat”, se precizează într-un comunicat remis presei de președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Stirea Inițială. Judecătoria Craiova a respins candidatura lui Ovidiu Flori la Primăria Ișalnița. Decizia nu este definitivă

„Judecătoria Craiova a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al lui Flori Ovidiu Aurelian la funcţia de primar al comunei Işalniţa, din partea PSD. De asemenea, instanţa a anulat Hotărârea nr. 3/09.08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 62 Işalniţa, care a respins contestaţia PNL Dolj, acceptând astfel  candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian”, se precizează într-un comunicat remis de PNL Dolj.

Decizia nu este definitivă, Ovidiu Flori având drep de apel în 24 de ore de la pronunțare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares