28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Preşedintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica, face un apel către toţi cetăţenii pentru a se vaccina.

Într-o perioadă dificilă, în care pandemia de coronavirus face ravagii în ţara noastră, iar sistemul sanitar este suprasolicitat, este important să înţelegem că trebuie să folosim singura armă pe care o avem împotriva bolii – vaccinul. Fac un apel către toți cetățenii români să se vaccineze pentru a se proteja pe ei și pe cei dragi lor de efectele virusului SARS-Cov-2. Vaccinarea nu este și nu trebuie să fie un subiect de controverse politice. Vaccinarea este o procedură medicală, ale cărei beneficii sunt demonstrate științific și observabile în mod direct. Milioanele de români care deja s-au vaccinat confirmă faptul că vaccinul oferă o foarte bună protecție împotriva Covid-I9, iar formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinaţi prin comparaţie cu cei nevaccinați“, afirmă Ştefan Stoica.

Preşedintele PNL Dolj consideră că vaccinarea este cu atât mai importantă acum, când numărul cazurilor de Covid-19 a atins cifre alarmante, iar capacitatea secţiilor de terapie intensivă este deja la limită.

În condiţii de răspândire puternică a virusului și de dificultăți majore în tratarea unui număr din ce în ce mai mare de cazuri severe, nevaccinarea aduce un risc semnificativ, atât în plan individual, cât și pentru buna funcţionare a sistemului de sănătate publică. Îi încurajez pe toţi cei care nu s-au vaccinat să se informeze din surse autorizate şi să discute cu medicii de familie, care să-i ajute să ia o decizie informată în vederea vaccinării. Viața şi sănătatea au prioritate absolută!“,  precizează deputatul Ştefan Stoica. 


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares