28 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Contrele dintre cele două Craiove s-au mujgtat pe tărâm medical. În timp ce Universitatea Craiova(CSU) este de acord ca lșa meci sî participe doar vaccinații, reprezentanții FCU se opun și vehiculează chiar varianta amânării meciului.

PUȘCAȘ: Nu putem face discriminare. E și un comunicat al Peluzei Sud, unde sunt 2.500 de oameni. Ei nu vor să vină la meci dacă se fac discriminări. Nu putem spune să vină 2.000 la meci și alți 7.000 să nu vină. În ambele feluri se naște o discriminare. Și spre cei vaccinați, dar și spre cei nevaccinați.

ROTARU: Discriminarea reală este pentru oamenii care și-au făcut vaccin. Nu-i putem lăsa dacă s-au vaccinat special pentru competiții sportive. Noi nu facem propagandă pro-vaccin, dar milităm pentru lăsarea oamenilor pe stadion, dacă și-au făcut vaccin.

PUȘCAȘ: Sunt trei variante. Mâine, până la prânz, luăm o decizie și vedem ce stabilim. E posibil să solicităm și amânarea jocului. Conform Prefecturii Dolj scrie negru pe alb. Sper să nu ajungem aici. Nu acceptam ca suporterii noștri să fie discriminați. Sunt un tot unitar și trebuie să aibă aceleași drepturi, indiferent de vaccin sau de nevaccin. Nu poți să-i obligi să se vaccineze sau să le faci un proces de intenție. Poți să obligi lumea să aibă certificatul, dar să îl lași să se testeze, să arate că e trecut prin boală. Dacă vom ajunge la decizia amânării meciului, probabil se va planifica meciul într-o perioadă în care vom scăpa de aceste restricții. Trebuie să fie de acord în primul rând legea, nu discutăm de oponenți. La peste 6 la sută, scrie clar Prefectura Dolj: se interzic activitățile sportive. Este dată în luna septembrie, mai precis pe data de 24.09.

ROTARU: ”El spune că sunt interzise activitățile sportive la 6 la mie. Dar e vorba despre activități recreative. Competițiile sportive sunt cu totul și cu totul altceva și nu sunt interzise. Se pot disputa competiții. Nu se poate amâna meciul, asta e o poveste, nu trebuie să credem ce spun unii. Există protocol aprobat pentru desfășurarea competițiilor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares