24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

SC Salubritate Craiova SRL reclamă faptul că firmele aflate sub contract cu municipalitatea nu au pus la dispoziție utilajele solicitate.

„Precizăm faptul că, deși a efectuat demersuri pentru convocarea tuturor utilajelor necesare în vederea intervenției pentru deszăpezire, solicitând societăților comerciale cu care a încheiat contracte de închiriere numărul maxim de utilaje, pe fondul avertizării meteorologice cod portocaliu de ninsoare viscolită și ger, o parte dintre operatorii economici convocați de SC Salubritate Craiova SRL a pus la dispoziția societății doar jumătate din numărul minim de utilaje prevăzut în contract (spre exemplu, din numărul maxim de 12 utilaje contractate pe un lot au fost aduse 5 utilaje). De asemenea, unul dintre operatorii economici contractați nu a pus la dispoziție, până la această oră, niciun utilaj”, se precizează într-un comunicat al societății.

„Acțiunea s-a desfășurat și se desfășoară cu dificultate, pe fondul ninsorii abundente, vântului care viscolește zăpada și a traficului intens. Pentru a înlesni activitatea de deszăpezire, s-a luat decizia scoaterii din funcțiune a semafoarelor și  trecerea în tandem a utilajelor, acțiune sprijinită de Poliția Locală a Municipiului Craiova”.

„SC Salubritate Craiova SRL răspunde tuturor sesizărilor telefonice venite din partea locuitorilor Craiovei, transmise atât la Telefonul Cetățeanului (0251/984) sau la dispeceratul unității noastre (0251/422.733), cât și celor scrise, transmise prin e-mail (craiovacurata@yahoo.com), depuse la registratura societății sau la Primăria Municipiului Craiova”, mai spun reprezentanții Salubrității.

51 de utilaje s-au folosit la îndepărtarea zăpezii și împrăștierea materialului antiderapant.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares