17 aprilie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Primarul Craiovei face dezvăluiri incredibile din dosarul în care a fost trimisă în judecată de DNA. Principalul denunțător – Petru Ioan Becheru  pare dus cu pluta, eufemistic vorbind, tânărul simțindu-se urmărit de RDS. Cum acesta este și preșdintele Asociației de Proprietari Romarta, fără a consulta și ceilalți locatari s-a constituit parte civilă în procesul primarului solicitând nici mai mult, nici mai puțin decît fațada veche înapoi.      

„În imaginea de mai jos îl aveți pe principalul denunțător din dosarul „Fatada”, Petru Ioan Becheru, și unul dintre denunturile sale. Toate sunt formulate în aceeași „logica”. Ieri v-am prezentat adoptarea unei hotărâri ilegale de constituire ca parte civila impotriva mea a Asociației de Proprietari al cărui președinte este, cu 8 locatari prezenți din 100. Ca sa înțelegeți de ce intra primarii incomozi la închisoare, în baza a ce tip de denunturi și cu ce probe. Asa cum am promis, voi face public dosarul meu. Eu nu comentez acest denunt. Va las pe voi sa o faceți… P.S. Va rog sa fiți decenți în comentarii. Omul, oricum, se simte terorizat de faptul ca un cablu de electricitate ii trece pe deasupra blocului și ca îl vizitează echipele RDS acasă… Citiți cu atenție textul denuntului, va rog!”, a preciyat primarul Craiovei pe contul de facebook.

denunt

olguta 1

 

olguta 2

Petru Iona Becheru își înregistrează convorbirile  cu vecinii și apoi face denunț la DNA

„Opt locatari, în numele unei întregi Asociații de proprietari, care numara 100 de apartamente, au decis denuntarea Primarului Municipiului Craiova pentru ca a insistat sa se văruiasca fațadele apartamentelor lor și pentru ca primaria are un… cablu care trece pe deasupra blocurilor. Aveți mai jos „Hotărârea” Asociației, complet ilegala, pentru ca nu e in cvorum, și o mostra de înregistrare a unui locatar de către președintele acestei asociații. Da! Nu DNA a înregistrat convorbirea, ci președintele asociației a făcut-o și a adus-o proba în dosarul meu. Pentru ca el înregistrează TOATE convorbirile. Aviz celor care se intersecteaza cu el. Va voi prezenta un serial cu dosarul meu, cu TOȚI denunțătorii și denunturile lor, ca sa vedeți cum se instrumentează dosare, pe ce motive și ce fel de oameni stau la baza acestor denunturi. Am luat aceasta hotărâre după ce am văzut în ce fel se face presa! Un judecător va fi chemat sa judece cazul meu. Va invit pe toți sa o faceți! P. S. Nu aceasta e bomba din dosar! Va urma… Pana atunci, va veți distra! Pentru ca dacă n-ar fi fost cu cătușe, ar fi fost cea mai buna comedie…”

steno

 

steno1

 

steno2

 

steno3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares